Biden'a halk desteği yüzde 38'e geriledi!

ABD'de yapılan bir anket, halkın çoğunluğunun Başkan Joe Biden'ın hükümeti yönetmekteki yeterliliğini sorguladığını ve Biden'a olan halk desteğinin yüzde 38'e gerilediğini ortaya koydu.

Biden'a halk desteği yüzde 38'e geriledi!
Biden'a halk desteği yüzde 38'e geriledi!
GİRİŞ 07.10.2021 22:34 GÜNCELLEME 07.10.2021 22:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Quinnipiac Üniversitesinin 1-4 Ekim'de 1326 yetişkin üzerinde yaptığı ankete katılanların yüzde 38'i Biden'ı desteklediğini belirtirken, yüzde 53'ü ise Biden'ı desteklemediğini kaydetti.

Aynı üniversite tarafından geçen ay yapılan ankette, katılımcıların yüzde 42'sinin Biden'ı desteklediği göz önüne alındığında, Biden'a halk desteğinin 4 puan gerilediği göze çarptı.

Öte yandan ankete katılanların çoğunluğu Biden'ın hükümet yönetmek için yeterli olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Biden'ın yüzde 50'nin üzerinde olan halk desteği oranları özellikle ağustosta alınan Afganistan'dan çekilme kararının ardından düşüşe geçmişti. Biden'ın oranlarının düşüşünde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve göçmenlik politikalarının da etkili olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Salim Muhammed Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    76 yıl önce büyük patlamayla oluşan akımın beslemesi Amerika.Şu an gezegende akla gelmeyenler de dahil tamamen farklı bir düzene dönüşüm başladı.Bu dönüşümün sebeplerine bu zamanın imkanları ile savaş açmak,suya kılıç sallayıp yaralanmasını ümit etmek ile eşdeğer.Artık Hiroşima ile koca gezegene gözdağı veren ABD'de dönüşüme karşı tamamen savunmasız.Sonuçlarını sadece aklı yaratan Allah bilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'