İsveç Sol Partisi'nin HDP'nin  Erbil temsilciliğini ziyaret ettiği sırada bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı altında ağırladığı ortaya çıkması büyük tepkilere neden olurken,  HDP'nin İsveç temsilciliğinin  teşkilatının  Öcalan'ın fotoğrafı altında klip yaptığı ortaya çıktı.   

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı ve CHP'nin "Meşru organ" olarak gördüğü HDP iç siyasette Millet ittifakına "tek muhatabınız elebaşı Öcalan" mesajı verdiği gibi dünyada da aynı propogandayı sürdürmeye devam ediyor.

HDP'nin İsveç temsilciliğinin Facebook sayfasında yayımlanan video klipte, Stockholm'ün merkezinde HDP'nin Öcalan ve PKK sembolü paçavralar arasında miting yaptığı gözleniyor. 

İsveç Parlamentosu üyeleri ve Sol Partiden oluşan bir heyetin dün  HDP'nin Erbil temsilciliğine ziyarette bulunduğu ortaya çıkmıştı.

HDP'liler ile heyet arasındaki görüşmelerin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı altında olması dikkat çekmişti. 


Ayrıca görüşmede  teröristbaşı Öcalan ile terör elebaşları Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın olduğu fotoğraflar da bulunuyordu.

HDP, CHP'YE 11 MADDELİK BELGE SUNDU! ADRES İMRALI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Kürt sorununun çözümünde muhatap HDP'dir' sözlerinin ardından HDP'li Sezai Temelli, 'Kürt sorununun muhatabı İmralı'dır.' demişti. HDP, geçen günlerde kamuoyuna açıkladığı 11 maddelik Demokrasi Tutum Belgesi'ni CHP'ye sundu. Kılıçdaroğlu söz konusu belge ile ilgili düşüncesini 'değerli buluyoruz' şeklinde ifade etmişti.

 

 

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • mustafa büyükdaş 08.10.2021 18:18
    tiri viri zello takimi
  • dede 08.10.2021 18:06
    Birinin adı saniye cansızdı. Çok şükür artık onlar gerçek anlamda cansız. Cansız olma sırası sevenlerine gelecek bir gün.
  • kemal 08.10.2021 17:35
    atatürkün partisi chdpkk + ipsizler
  • vatandaş 08.10.2021 17:33
    chdpkk + ipsizler
  • ERBAB 08.10.2021 16:25
    Biri küfürdür biri kafir dır hiçte şaşılacak bir şey yok.
Daha fazla yorum görüntüle