Rusya Pasifik Filosu gemileri, Japon Denizi'nde füze atışları gerçekleştirdi

Rusya Pasifik Filosu'na ait 'Varyag' füze kruvazörü ile denizaltısavar gemisi 'Amiral Tributs'un, Japon Denizi'nde füze atışları gerçekleştirdiği belirtildi.

Rusya Pasifik Filosu gemileri, Japon Denizi'nde füze atışları gerçekleştirdi
Rusya Pasifik Filosu gemileri, Japon Denizi'nde füze atışları gerçekleştirdi
GİRİŞ 11.10.2021 22:55 GÜNCELLEME 11.10.2021 23:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Doğu Askeri Bölgesi'nin basın dairesinden yapılan açıklamaya göre Pasifik Filosu'nun bayrak gemisi 'Varyag' füze kruvazörü ile büyük denizaltısavar gemisi 'Amiral Tributs', yaz eğitim döneminin nihai denetimi kapsamında planlı hava savunma tatbikatı yaptı.

'Varyag' ve 'Amiral Tributs' gemileri, tatbikat sırasında hızlı hava hedeflerine 'Fort', 'Kinjal ve 'Osa' füze kompleksleriyle atışlar gerçekleştirdi.

'Malahit' tipi hedef füzeler, küçük füze gemisi 'Razliv' mürettebatı tarafından ateşlenirken tatbikatta hava hedefleri olarak küçük denizaltısavar gemileri 'Metel' ve 'İney' mürettebatının fırlattığı 'Saman' füzeleri de kullanıldı.

Gemiler, hedef füzeleri başarıyla imha etti.

Tatbikata Pasifik Filosu'na ait 12 savaş gemisi katıldı. Söz konusu gemiler, füze atışlarının yapıldığı bölgenin güvenliğini sağlama görevlerini yerine getirdi.

Tatbikat kapsamında toplam 10 füze atışı gerçekleştirildi.

YORUMLAR 2
  • TURAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Fransa ve ingiltere yi Afrika'daki ayaklarını keserek abd Çin ve Rusya yı yer altı zenginlikleriyle egale edebiliriz. Möntro boğazlar sözleşmesi denizlerdeki güvenliği sağlıyor olabilir ancak maddi olarak bize dezavantajı var. Kanal İstanbul u biran önce devreye sokup ekonomik problemleri giderebiliriz. Hem möntroya bağlı kalmış oluruz hemde maddi gelir elde etmiş oluruz. Beklemenin alemi yok.
    Cevapla
  • TURAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi göstermelik. Şuan biyolojik savaş içerisindeyiz. Şuan ki silahlar söz geçirmeye çalışmaktan başka birşeye yaramıyor. Sözümüzü geçirebilmemiz için de daha iyi silahlar üretip Rusya Çin abd Fransa İngiltere gibi ülkeleri egale etmemiz gerekiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi