Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Ajansı, fosil yakıtların insanlar ve çevreye yönelik etkilerine dikkati çekmek için "Yok Oluşu Seçme" kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında yayınlanan videoda, insanlığa seslenen dinozor kullanıldı.

Yaklaşık bir dakikalık videoda, nesli tükenen "Frankie The Dino", Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yaparak, iklim felaketine doğru gidildiğini belirterek, "yok oluşu seçmeyin" çağrısı yaptı.

Çağrıda, "İklim felaketine doğru gidiyoruz. Buna rağmen hükümetler her yıl halkın parasından yüz milyarlarca doları fosil yakıtları desteklemek için harcıyor" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ANLAYANA MESAJ 28.10.2021 13:56
    İnsanlığın ve insani değerlerin düşmanı şeytani Küreselciler artık kendilerini saklamıyorlar. Videodaki Dinozor, Reptilyanları yani şeytani küreselcileri temsil ediyor. Bu videoda Reptilyanlar küresel ısınma bahanesiyle dünyadaki insan sayısının bir şekilde azaltılması gerektiğini en tepeden yani BM kürsüsünden ilan ediyor. ‘Siz yokken biz vardık, bu dünya bizim ve siz çoğalarak bu dünyayı yaşanmaz hale getirdiniz. Biz tekrar sahneye çıkıp duruma el koyuyoruz, artık gizli gizli değil açıktan size hükmedeceğiz ve dünyayı kurtarmak için sayınızı azaltmaya karar verdik.’ diyorlar. Bu kararı uygulamaya da pandemi ile başladılar. İnsanların çoğunu ortadan kaldırıp, kalanları köleleştirecekler.
  • esas 28.10.2021 13:35
    Ulusdevlet üzeri olmak isteyen sermaye gücü devletleri sayesinde sabitlemiş olan sermayeye her türlü saldırıyor. Eğer aç çocukları çok seviyorlarsa hadi bir iş yapın. Dünyanın kendi istedikleri şekilde evrilmesi için mevcut durumu bu tiyatro ile taçlandırmışlar. Mevcut durum evet dünya iklimsel değişim gösteriyor. karşı çıkanlar buzul çağında biz mi vardık der mi der. kirlilik var. çevre felaketi var. Küresel ısınma bizden mi doğal çevrim üzerindeki küçük parazit miyiz ???
  • Berk 28.10.2021 13:05
    ABD ye söylesin önce... Abd çıkarları adı altında dünyadaki rekabet kızışıyor ve tehlikeli savunma sanayiler her ülkede bundan etkileniyor. Nükleer füzeler vs vs..Bunlara giden parayla dünya insanı ihya olurdu. Daha çevreci bir dünya kurulurdu.Dünyanın ekolojik sağlığı için Abd hangi adımı attı bu güne kadar. Sözde süper gücü dünyanın ama daha çok dünyanın baş düşmanı gibi davranıyor. Bu hırçınlığı hiroşimaya attığı atom bombasıyla taa ozaman belletmiş zaten.
  • İslam Birliği 28.10.2021 13:00
    Dünya eko sistemini vahşice katleden AB-D ve Çin'dir.
  • Hakan 28.10.2021 12:30
    Yakında yapay düşmanlar yani uzaylılar da gelirse hiç şaşırmam
Daha fazla yorum görüntüle