Vietnam Güvenlik Bakanı To Lam'ın, Nusret'in Londra'daki restoranında 19 bin TL'lik altın kaplamalı et yediği görüntüler, ülkede krize yol açtı.

"Salt Bea (Tuzlama)" hareketi ile tüm dünyada tanınan Türk işletmeci Nusret Gökçe, bu kez ilginç bir haberle İngiliz basının gündemine geldi.

Vietnamlı Komunist Partili Bakan To Lam, İngiltere'nin başkenti Londra'da açılan Nusr-Et restoranında çekilen videosu gündem oldu. Güvenlik Bakanı To Lam'ın Nusret'in elinden 1450 sterlinlik (19 bin lira) altın kaplama tomahawk bifteği yerken çekilen görüntüleri ülkede gündem oldu.

Görüntüler restoranın Tiktok sayfasında yayınlanmasının hemen ardından silindi.

VİETNAM'DA KRİZE YOL AÇTI

İnsanların ayda ortalama 150 dolar (ortalama 1453 TL) kazandığı Vietnam'da videonun ortaya çıkması ise krize yol açtı.

Video kısa sürede viral olurken, sosyal medyada Lam’i böylesine abartılı bir yemek yediği için eleştiri yağmuruna tuttular.

Sosyal medya kullanıcılar, "Milyonlarca insan Kovid-19 yüzünden işsiz kalmışken, söyleyecek hiçbir kelime yok", "Parayı nereden buldu? Onun maaşı o bifteği karşılamaya yetmez", "Vergi paralarımızı lüks için yediler" gibi ifadelerle bakanı eleştirdi.

Videoda ayrıca Vietnam bakanlığı sözcüsü To An Xo'nun Lam'ın yanında oturduğu görülüyor.

"Salt Bae" hareketiyle tanınan Nusret'in Londra'daki restoranında David ve Victoria Beckham, Leonardo DiCaprio ve Wayne Rooney gibi isimler de yemek yemiş, Nusret uzun süre manşetlerden düşmemişti.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Turan 08.11.2021 15:25
    Bir de markamız yok diyorsunuz alın size marka model ne ararsan var.Helal olsun.
  • Yeşim 07.11.2021 04:09
    Nusret bittin oğlum sen
  • Samii 06.11.2021 23:38
    Birde kominist parti lideriymiş bizim türkiyedeki sosyalistlerden pek farkı yok.
  • Metehan 06.11.2021 23:14
    Nusret bu kadar Para kazaniyorsa, neden Ascisina 12 Pound / Saat Maas veriyor, utanma diye bir sey var. Bu herifi ilk gördügüm andan irtibaren gözüm tutmadi.
  • metehan 06.11.2021 23:10
    Nusret bu kadar Para kazaniyorsa neden Bas Ascisina 12 Sterling / Saat ücreti veriyor, cünkü utanma yokta ondan.
Daha fazla yorum görüntüle