Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çeken ve casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan İsrailli çiftin, serbest bırakıldığı öğrenildi.

Çiftin, sabah saatlerinde özel bir uçakla İsrail'e iniş yaptığı belirtildi.

İsrail basını, Mody ve Natali Oknin çiftinin ülkeye iniş görüntülerini yayınladı.

"ERDOĞAN'IN İŞBİRLİĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM"

İsrail Başbakanı Naftali Bennett yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Türkiye ile ortak çabalarımızın ardından, Mordi ve Natali Oknin serbest bırakıldı. İsrail'e, evlerine döndüler. Türkiye Cumhurbaşkanına ve hükümetine işbirlikleri için teşekkür ediyoruz, Oknin çiftine hoş geldiniz diyoruz."

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ise, sosyal medya hesabından çift ile fotoğrafını paylaşarak "Eve dönüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 108 Yorum Var
  • Vatandas 19.11.2021 01:54
    Biri çok korkmuş anlaşılan.
  • Birol 18.11.2021 18:14
    Pis casuslar.
  • Vatandaş... 18.11.2021 17:36
    Bazıları durumu korkaklık olarak ifade etmiş bunu diyenlere soralım korkaklık SURİYE IRAK LİBYA AZARBEYCAN AFRİKA da devlet olarak dünyanın ayarını bozan ve AVRUPA AMERİKA RUSYA ÇİN gibi devlerin programını bozmak mi? Ha ismi lazım değil malum devletlerin soytarısı chp hdp iyi-p yargı akademi sanayii sanat dünyasının boş laflarına hemen çanak tutup şakşaklıyorsunuz ve bu onlar OLAKİ bir başa gelsin işte o zaman oturduğunuz evleri yaşadığınız mahalleyi bir iki senede unutur başka dertlere dalarsınız bunuda iyi bilin.
  • Çiçek 18.11.2021 16:19
    Bütün bu kötü insanlar öldürmeyi sevenler ÖZELİKLE İsrail katilleri Gebereceksiniz çünkü SİZ DE ALLAH yarattı Allah IN Kulusunuz ama bir fark var Aramızda iyi le kötü yalancı dogru adaletli ADALETSİZ merhametli merhametsiz Allah tan korkan yada İNANMAYAN Gibi farklarımız. vaaaaar bizden uzak olun
  • deVLET 18.11.2021 15:47
    abuk supuk konusmayin ..DEVLETIMIZ HERSEYI BILIR VE ONA GÖRE YAPAR....SERBEST BIRAKILDIGI ZAMANDA BIR NEDENI VAR ....ILLERDE BAKIN VE GÖRÜN ...HEMEN ERDOGAN DÜSMANLIGNA BASLADINIZ KUS BEYINLILER
Daha fazla yorum görüntüle