Yunan Bakan: Türkiye ile ilgili konularda bizi kaale almıyorlar

Son dakika haberi: Uluslararası hukuk profesörü ve Yunanistan Miili Eğitim Bakan Yardımcısı Angelos Syrigos, Avrupa Birliği (AB) ve NATO'nun, Türkiye ile ilgili meselelede aldıkları kararda kendilerini kaale almadıklarını söyledi.

Yunan Bakan: Türkiye ile ilgili konularda bizi kaale almıyorlar
Yunan Bakan: Türkiye ile ilgili konularda bizi kaale almıyorlar
GİRİŞ 26.11.2021 05:55 GÜNCELLEME 29.11.2021 08:40
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Uluslararası hukuk profesörü ve Yunanistan Miili Eğitim Bakan Yardımcısı Angelos Syrigos, katıldığı bir televizyon kanalında önemli açıklamalarda bulundu.

"HALEN DAHA ANKARA İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORLAR"

Son olarak Türkiye ile İspanya arasında imzalanan birtakım anlaşmalara değinen Bakan Yardımcısı, Ankara'nın Almanya gibi diğer Avrupalı ülkelerle de işbirliği içinde olduğunu kaydetti.

İspanya Başbakanı Sanchez'ten Türkiye çıkışı: Sadece komşu değil, AB için müttefik!İspanya Başbakanı Sanchez'ten Türkiye çıkışı: Sadece komşu değil, AB için müttefik!

Erdoğan açıkladı! Türkiye'den İspanya'ya uçak gemisi teklifiErdoğan açıkladı! Türkiye'den İspanya'ya uçak gemisi teklifi

Avrupa ülkesinden Türkiye ile 6 dev anlaşma! Gündemde İHA'lar da olacakİspnya ile Türkiye arasında 6 dev anlaşma! Gündemde İHA'lar da olacak

Yunanistan ve Fransa'dan İspanya'ya Türkiye tepkisi: Silah satmayınYunanistan ve Fransa'dan İspanya'ya Türkiye tepkisi: Silah satmayın

"BİZİ CİDDİYE ALMIYORLAR"

Bu anlaşmaların kendilerinin Türkiye ile ilgili şikayetlerine rağmen yapıldığını belirten Syrigos, "Avrupa Birliği (AB) ve NATO, Türkiye ile ilgili aldıkları kararlarında bizi kaale almıyor. Örneğin, Almanya ve İspanya halen Türkiye'ye silah sistemleri satmaya devam ediyor" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • Vatan 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunanlılar okadar zavallılarki, çünkü başta fransa abd ve almanya vs,gibi ülkeler bunları Türkiye üzerinden korkutup kandırıp silah satıyorlar.
    Cevapla
  • Yigido 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin çapiniz kaç kuruşki abd ve avrupqnin itligini yapan istanbul kadar piransiyeli olmayan bir çapulcusunuz şuan yeri ve zamani degil Amma Zamani gelince Yarım Saatlik işiniz var
    Cevapla
  • Dr.sm 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yunanlıları nasıl yetiştiriyorlar da profesörü bile Türkiye ye karşı hezeyanli tüm Avrupa'nın Türkiye ye karşı olmasını bekliyorlar, adamların kini nefreti düşmanlığı bitmedi, şımarık çocuklar gibi hep benim istediğim olsun diyorlar
    Cevapla
  • Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın süs köpeği yunanistan istanbul kadar nüfusu yok TR ye havlayıp duruyor, gerçi havlatıp duruyorlar demek daha doğru olur.
    Cevapla
  • Yavuz mayalıdağ 2 yıl önce Şikayet Et
    Savas çok kötü bir şey yunanistanı ve türkiyeyi bitirir artık kılıç bilek gücüyle değil füzelerle savaş yapıliyor oturduklari yerden vuruyorlar biz yunanı vurduğumuzda onların eli armutmu toplayacak ayni şekilde karşilık verecek iki taraf içinde tam bir çöküntü hatta 3. Dünya savaşı bile çıkabilir savaş naralari atan dümbukler elinizi bıçak kesse hastaneye kosanlar akıllı olun lafla peynir gemisi yürümez adam ve yapıcı barısçı olun.
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış, rahat durmayan yunan tatbiki rahat durmayanı kaşımak zorundayız tatbiki kayıplar olacak, yahu kaybımız olmasın diye ülkemizi mi verelim yavuz kardeşim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak