CIA Direktörü'nden Rusya itirafı: Saçlarım orada beyazladı

ABD ile Rusya arasındaki gerilimli ilişki aradan geçen yıllara rağmen devam ediyor. CIA Direktörü William Burns, 2 binli yıllarda ABD'nin eski Moskova Büyükelçisi olarak görev yaptığı Rusya'da stresten saçlarının beyazladığını söyledi.

CIA Direktörü'nden Rusya itirafı: Saçlarım orada beyazladı
CIA Direktörü'nden Rusya itirafı: Saçlarım orada beyazladı
GİRİŞ 08.12.2021 18:33 GÜNCELLEME 08.12.2021 18:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD ile Rusya arasındaki gerilim, yıllar geçse de son bulmuyor. Hemen her coğrafyada farklı fikir ayrılıkları yaşayan iki ülke, bugünlerde de Ukrayna nedeniyle gerilim yaşıyor. Ukrayna konusunda Moskova'yı bilgilendirmek üzere görevlendirilen ABD'nin temsilcisi; CIA'in diplomat kökenli Direktörü William Burns olmuştu.

65 yaşındaki Burns, iki ülke arasında yaşanan tarihi gerilime işaret ederken ilginç bir değerlendirmede bulundu. Ülkeleler arasında yaşanan gerilimli ilişkiyi işaret eden Burns, 2005-2008 arasında ABD'nin Moskova Büyükelçisi olarak görev yaptığı süreç boyunca saçlarının beyazladığını söyledi.

"GİZLİ MÜZAKERELERDE SAÇLARIM BEYAZLADI"

CIA Direkötür William Burns Wall Street Journal'a verdiği demeçte, Moskova'da görevde bulunduğu süreç zarfında iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle oldukça stresli zamanlar geçirdiğini ifade ederken, saçlarının burada ve İran ile müzakerelerde beyazladığını söyledi.

Burns, saçlarındaki renk değişiminin en önemli sebebinin Rusya olduğunu belirterek "Geri kalanı da İran'la müzakereler sırasında, özellikle de 2013'teki gizli müzakerelerde beyazladı" dedi.

"KARŞILIK VERMEK ÇOK ÖNEMLİ"

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilen zirve öncesinde Beyaz Saray'ın Ukrayna ile ilgili yaptığı açıklamayı da değerlendiren CIA Direktörü Ukrayna'nın sözkonusu olduğunda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hafife alınmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Caydırıcılık kadar diplomasi olanağının da güçlü bir karışımıyla karşılık vermek çok önemli" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • canturk 2 yıl önce Şikayet Et
    dunyanın en ıyı sac boyaları rusyada uretılıyor alıp boyayayamadınmı lo
    Cevapla
  • zeynel kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahin laneti uzerinize olsun kafirler.
    Cevapla
  • zeynel kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Domuzun milleti kendilerini dunyanin jandarmasi goriyor Allahin laneti Amerikanin uzerine olsun,siz nealcak milletdiniz dunyanin belasisiniz.
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar ruslara ,ukranya için yesil ısık yakıyor
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cia ajanları dünyada bir çok ülkelerin geleceğini mahvetti. Saçlar beyaz olmuş bu daha sanırım güzel günleriniz. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • bursaadan 2 yıl önce Şikayet Et
    yaa birde cehennemdeki azabı bilseler..
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıklarınızı görmeyelim, üstünede "saçlarının beyazlanmasınada" acımamı duyayım? Ne uyanık be, az daha gözlerim yaşaracaktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!