ABD'li Cumhuriyetçi vekil çocuklarıyla silahlı Noel fotoğrafı paylaştı

ABD'li Cumhuriyetçi Cumhuriyetçi milletvekili Lauren Boebert, ailesiyle birlikte silahlarını kuşanıp fotoğraf çektirdi. Fotoğrafta Boebert, silah tutan dört çocuğuyla birlikte Noel ağacının önünde poz verirken görülüyor.

ABD'li Cumhuriyetçi vekil çocuklarıyla silahlı Noel fotoğrafı paylaştı
ABD'li Cumhuriyetçi vekil çocuklarıyla silahlı Noel fotoğrafı paylaştı
GİRİŞ 09.12.2021 15:56 GÜNCELLEME 09.12.2021 16:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Cumhuriyetçi vekil Lauren Boebert çocukları ile birlikte silahlanıp kameraların karşısına geçti. Boebert ve ailesi elinde otomatik tüfekleriyle poz verdiği bir Noel fotoğrafı paylaştı.

SİLAHLI POZ

Boebert, Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafa, "Boebert ailesi arkanızı kolluyor, @RepThomasMassie! (Ama sizin için fazla cephanemiz yok)" notunu düştü.

Boebert'in öncesinde de İlk silahlı Noel fotoğrafını paylaşan vekil Thomas Massie,Noel için cephane dileğinde bulunarak, "Noel’iniz kutlu olsun. Noel baba, lütfen cephane getir" demişti.

Boebert ise Massie'nin fotoğrafını paylaşarak, "Tam benlik bir Noel kartı!" demişti.
Fotoğrafları "korkunç" olarak tanımlayan sosyal medya kullanıcıları, vekillere tepki gösterdi.

YORUMLAR 4
  • Halil KALELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir fotoğraf halkı müslüman ülkelerde, dînî duyarlılığı olan bir milletvekili tarafından yayınlansaydı; başta bizdeki İslam düşmanı tayfa olmak üzere, tüm dünyadaki İslam düşmanı mahfiller kıyameti koparırlardı. İslam'ın ne kadar vahşetten yana olduğu, müslümanların zaten sürekli kafa kestiğinden dem vururlar da, kendi inanç ve kanaatlerinin ne kadar hümanist olduğunu , ağızlarını şapılata şapılata anlatırlardi. Neyse ki, bu fotoğraf Amerika'da, hristiyan bir milletvekili tarafından paylaşılmış.
    Cevapla
  • 4 Abdullah 4 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu bunların alayı gerizekalı
    Cevapla
  • Murat76 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber kılıçdaroğlu na gelsin. Bize kim saldıracak diyordu ya, abd kuzeyimiz hariç her yerde oyun kuruyor, çocuklarını bile silahla yetiştiriyor. Dünyanın en stratejik yerinde yaşayacaksın, sonra kim bizimle savaşacak diyeceksin, 1000 yıldır kim savaşıyorsa onlar bir de abdyi ekle onlara. Rehavete kapılmaya, yerinde saymaya, gaflete hele hıyanete tahammülümüz yok artık. Bir çiçek böcek, hümanizm, dünyada barış olsun, insanlar ölmesin hikayeleri ile uyuttular yıllarca insanları, sonu ne oldu ortadoğu kan gölü. Çünkü onların insan diye kastettikleri kendileri, bu coğrafyada yaşamak, var olmak istiyorsan caydırıcı olmak için güçlü olmak zorundasın.
    Cevapla
  • Öz Angaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle böyle katil yetişiyorlar. Sonrada dünyanın her yerinde katliam yapıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri