ABD Başkanı Biden’a Beyaz Saray’da suikast girişimi planı!

ABD'de 'Tanrı' tarafından göreve çağrıldığını söyleyen bir kişi ABD Başkanı Joe Biden'la birlikte görevdeki sorumluları öldürmek üzere Beyaz Saray'a giderken yakalandı.

ABD Başkanı Biden’a Beyaz Saray’da suikast girişimi planı!
ABD Başkanı Biden’a Beyaz Saray’da suikast girişimi planı!
GİRİŞ 31.12.2021 03:13 GÜNCELLEME 31.12.2021 03:15

Iowa'da görevli polisler tehlikeli sürüş nedeniyle 21 Aralık'ta bir aracı durdurdu. Araç sürücüsü 25 yaşındaki Kuachua Brillion Xiong'un tüfek ve dolu şarjörler taşıdığı belirlendi

Araçta arama yapan polis, Başkan Joe Biden ve tıbbi danışmanı Anthony Fauci’nin de yer aldığı bir ‘hedef listesi’ buldu. Araçta ayrıca üstünde ‘Xiong’un cenaze masrafları’ notu yer alan bir miktar para da bulundu.

Euronews’ta yer alan habere göre, ABD gizli servisinden bir ajana konuşan Xiong, ‘tanrı tarafından Beyaz Saray’daki şeytanlarla mücadele görevine çağrılana kadar kimliğini gizli tutmak için bir bakkalda çalıştığını’ söyledi.

18 Aralık’ta Beyaz Saray’a doğru yola çıktığını anlatan zanlı, öldüreceği kişilerin listesini yapmak için telefonuna TikTok uygulaması indirdiğini anlattı.

Zanlı ifadesinde ayrıca Beyaz Saray’a nasıl girmeyi planladığına dair yaptığı planın detaylarını da itiraf etti.

Telefonu inceleyen yetkililer, ‘hedef listesi’ olarak yaklaşık yüz videonun bulunduğunu belirledi. Listede Eski ABD başkanı Barack Obama, tıbbi danışman Dr. Anthony Fauci ve Meta yöneticisi Mark Zuckerberg gibi isimlerin yer aldığı tespit edildi.

Serbest bırakılması halinde görevini tamamlamak üzere Beyaz Saray’a gideceğini söyleyen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!