Atina'da kritik Doğu Akdeniz zirvesi: Gündem Doğal gaz

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faisal Bin Farhan Al-Saud’un Atina’ya resmi ziyarette bulunacağı belirtildi.

Atina'da kritik Doğu Akdeniz zirvesi: Gündem Doğal gaz
Atina'da kritik Doğu Akdeniz zirvesi: Gündem Doğal gaz
GİRİŞ 03.01.2022 20:31 GÜNCELLEME 03.01.2022 20:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan Dışişleri açıklamasında; iki ülke Dışişleri Bakanları'nın öğle saatlerinde özel görüşeceği ve daha sonra ortak açıklama yapacağı belirtildi. Görüşmenin gündeminin Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon yatakları ve sondaj faaliyetleri olduğu belirtildi.

DOĞALGAZ VE EKONOMİK İŞ BİRLİKLERİ

Görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada “Görüşmelerin odağında savunma, ekonomi ve yatırım alanlarındaki ikili ilişkilerin yanı sıra uluslararası kuruluşlarla işbirliği konularının yer alması bekleniyor. Doğu Akdeniz ve Körfez bölgesindeki gelişmelerin de etraflıca incelenmesi bekleniyor” ifadeleri yer aldı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    bize viz gelir triz gider
    Cevapla
  • Ahmet öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Suudları anlamak mümkün değil.Bu yönetim niye yahudi ve hiristiyan hayranı?????
    Cevapla
  • 10. KÖY 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü yahudilerle amca çocuğu kuzenler, çünkü samimi müslüman değil münafıklar, çünkü mübarek beldeleri kafirler adına rehin tutan gardiyanlar, çünkü ümmetin bütün olmasını engellemek için atanmış sömürge memurular, çünkü arabalarını bile altınla kaplayacak kadar müsrif ve görgüsüzlüklerini borçlu oldukları HİCAZI SOYGUNLARI'nı sürdürmek ve bunun resmi adı olan saltanatlarıı sürdürmek için kafir efendilerine biat etmek zorundalar. Bu saltanatlarını EMİR'ÜL MÜMİNİN HALİFE olan OSMANLI PADİŞAHI'NA İSYAN VE KAFİR ADINA SALDIRMAK İLE RÜŞVET OLARAK ELDE ETMİŞLERDİR. Cümle ümmetin ve özelde Türk'ün bir numaralı hain düşmanıdır. Görüldüğü yerde katli gerektir. Dünya döner ama töre değişmez
    Cevapla
  • murat ata 2 yıl önce Şikayet Et
    vehhabilik nedir öğren cevap orada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı