ABD Başkanı Biden'a büyük şok!

Yaptığı açıklamalar ve imza attığı gaflarla adından sıkça söz ettiren ABD Başkanı Joe Biden büyük bir şok yaşıyor. ABD'de yapılan "halk desteği anketlerinde", Başkan Joe Biden'ı desteklemediklerini bildirenlerin oranı yüzde 56'ya çıktı.

ABD Başkanı Biden'a büyük şok!
ABD Başkanı Biden'a büyük şok!
GİRİŞ 04.01.2022 21:13 GÜNCELLEME 04.01.2022 22:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Amerikan basın kuruluşu CNBC'nin yaptığı ankete göre, Biden'a destek vermeyenlerin oranı, aralık ayında rekor seviyeye ulaştı. Ankette, Biden'ın başkanlık performansından memnun olmadıklarını bildirenlerin sayısı yüzde 56 olarak kaydedildi.

HER ANKETTE DAHA DA KAN KAYBETTİ

Aynı kuruluş tarafından nisanda yapılan ankette de katılımcıların yüzde 49'u, eylülde yapılanda ise yüzde 54'ü Biden'ın performansını beğenmediklerini ifade etmişti.

BİDEN EKONOMİ VE KOVİD-19'DA SINIFTA KALIYOR

Ankete yanıt veren katılımcıların çoğu, Biden'ın en düşük performans gösterdiği alan olarak ekonomi ve Kovid-19 ile mücadele alanlarına işaret ediyor. Katılımcıların yüzde 60'ı Biden'ın ekonomi performansını beğenmezken yüzde 55'i de Kovid-19 politikalarını onaylamadığını kaydetti.

YORUMLAR 7
  • Timur 2 yıl önce Şikayet Et
    Trump kazanırsa gelecek seçimleri harika olur :)
    Cevapla
  • Muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    abd nin kamalı.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    "Bu sefer ihtilalle değil Muhalefeti destekleyerek Türkiye'de hükümeti değiştireceğiz diye hava basıyorrr amaaaa "ABD halkı yakında hesabını kesecek"... Eeee hep böyle olmuştur, Güçlü değilll HAKLI olan galip gelmeli her zaman...
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    2024 ABD seçimlerinde Trump aday olacak. Eğer öyle olursa seçimi Trump kazanabilir. Hatta 2024 yılı için ABD'de darbe iddiaları bile var. Eğer darbe olursa dolar yavaş yavaş düşecek.
    Cevapla
  • xray 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun abd versiyonu. Kılıçdaroğlu kasetle geldi. Biden aşı oyunu ve dalavere ile geldi. Demokrasi anlayışlarıda aynı. Seçilemediğin zaman darbe , kaos, toplumsal ayaklanma, sokak eylemleri, ekonomik saldırılar yapmak demokratiktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!