Almanya'da yaşayan Türkler sokakta kalan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı

Almanya'da yaşayan Türkler, Stuttgart kentinde sokakta kalan evsizler ve ihtiyaç sahiplerine yiyecek ve hijyen malzemeleri dağıttı.

Almanya'da yaşayan Türkler sokakta kalan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı
Almanya'da yaşayan Türkler sokakta kalan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı
GİRİŞ 09.01.2022 01:10 GÜNCELLEME 09.01.2022 01:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merhaba & Mahlzeit Yardım Derneği Başkanı Tolga Özgül ile Baden Würtemberg Eyalet Başkanı Ahsan Kurt Bashir öncülüğündeki 12 gönüllü, iki grup halinde ihtiyaç sahiplerine içinde döner kebap, falafel, ayran, pişmaniye gibi gıda malzemelerinin yanı sıra diş macunu, diş fırçası ve maske gibi hijyen malzemesi bulunan paketler verdi.

Merhaba & Mahlzeit Başkanı Özgül, özellikle havaların soğuk olduğu bu günlerde çeşitli şehirlerde sokakta yaşayanlara yönelik yardım faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Sokakta yaşayan yaklaşık 100 kişiye yardımda bulunduklarını ifade eden Özgül, bundan sonra da yardım faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Hayrullah DE 2 yıl önce Şikayet Et
    Vergiden düşmek için yapıyorlar bende stuttgartta yasıyordum o parayı harcamazlarsa devlet vergisini alır. Ha hayır işi neticede. Lunaparkta yemekte var
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    su resme bakilirsa alisveris 500 euro civarinda bile yok sen neyin vergisinden bahsediyorsun? Caniilerde verein olarak geciyor kirayi devlet ödüyor. Allah kabul etsin demek cokmu zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi