Aşı ve maske karşıtı ABD’li milletvekili COVID-19’a yakalandı

Aşı ve maske zorunluluğuna karşı çıkan ABD’li Temsilciler Meclisi üyesi Thomas Massie, COVID-19’a yakalandığını duyurdu.

Aşı ve maske karşıtı ABD’li milletvekili COVID-19’a yakalandı
Aşı ve maske karşıtı ABD’li milletvekili COVID-19’a yakalandı
GİRİŞ 21.01.2022 12:24 GÜNCELLEME 21.01.2022 12:24

Kentucky eyaletinden, aşı ve maske zorunluluğuna karşıtlığıyla tanınan Cumhuriyetçi Thomas Massie, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, COVID-19 testinin pozitif olduğunu duyurdu.

Aşı olmadığını ancak semptomlarının hafif olduğunu ve hastalığı yendiğini düşündüğünü ifade eden Massie, gelecek haftaya kadar kimseyle yüz yüze görüşmeyeceğini, kamuoyunun önüne çıkmayacağını dile getirdi.

Massie, diğer yandan her vakanın kendine özgü olduğunu belirterek COVID-19’a yakalananların doktora başvurmaları tavsiyesinde bulundu.

UYMAYACAĞINI SÖYLÜYORDU

Geçen hafta Twitter hesabından, kongredeki ofisinin Washington DC’de restoranlara girmek için getirilen aşı zorunluluğuna uymayacağını yazan Massie, yemeklerini Virginia eyaletinden alacaklarını ya da evden getireceklerini aktarmıştı.

Temsilciler Meclisi’ndeki maske zorunluluğunu da “bilime ve anayasaya aykırı bulduğunu” söyleyen Massie, geçen yıl COVID-19’a yakalandığı için bağışıklığı olduğunu öne sürüyordu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi