Terör örgütü PKK/YPG Guveyran bölgesinde bir etnik temizliğe hazırlanıyor. 135 sivili de silah zoruyla alıkoydu, 55 ailenin evini dozerlerle yıktı.

Suriye'nin Guveyran bölgesinde PKK/YPG'li teröristler, 55 ailenin evini dozerlerle yıktı. Bölgede terör örgütleri PKK/YPG ile DEAŞ'lı teröristler arasındaki çatışmalar sürüyor.
Suriye'de geçtiğimiz hafta terör örgütü PKK/YPG'nin işgali altındaki Haseke şehrinde DEAŞ'lı teröristler sözde cezaevi olarak kullanılan bir binaya baskın düzenlemiş iki taraftanda onlarca terörist ölmüştü.

Guveyran Bölgesinde çatışmalardan kaçan tamamına yakını Araplardan oluşan siviller bir süre sonra evlerine geri dönmek istedi.

Ancak PKK/YPG'li teröristler 55 sivili DEAŞ terör örgütüyle iş birliğiyle suçladı. Teröristler bölgeye sokmadıkları sivillerin evlerini dozerlerle yıktı, 135 sivili de silah zoruyla sözde gözaltına aldı. Teröristler, 70'den fazla ev ve iş yerini de talan etti.

Guveyan'da PKK/YPG ile DEAŞ'lı teröristler arasındaki çatışmalar sürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • İslam Sancağı 01.02.2022 23:18
    Haçlı köpekleri ypg/ypg itleri Müslümanları Suriye ve Iraktan sürüyor yerlerine yahudi ve hristiyan azınlıkları getiriyor.
  • sadi 01.02.2022 17:37
    araplar da kendilerini savunsun.. nedir buya..? hic mi savasmadan , kan dokulmeden savas kanaznilir..?, sonrada bu ayni kisiler turliyeye ,oraya buraya kacip , oralari da rahatsiz etmeye basliyorlar.. tabu rahati buldumu.. unutveriyor nerden geldigini..