Biden, Ukrayna krizi için Ulusal Güvenlik Konseyi'ni topluyor

Beyaz Saray Sözcüsü, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Ukrayna'daki durumu görüşmek üzere gün içinde Ulusal Güvenlik Konseyi'ni toplayacağını açıkladı.

GİRİŞ 20.02.2022 09:35 GÜNCELLEME 20.02.2022 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, yaptığı yazılı açıklamada, "Başkan Biden, Ukrayna'da gelişen durumu izlemeye devam ediyor ve sahadaki olaylar hakkında ulusal güvenlik ekibi tarafından düzenli olarak bilgilendiriliyor. (Ulusal güvenlik ekibi) Rusya'nın her an Ukrayna'ya saldırabileceğini teyit ettiler" dedi.

GÜVENLİK KONSEYİ UKRAYNA İÇİN TOPLANACAK

Biden'ın, yardımcısı Kamala Harris'in Almanya'da düzenlenen Münih Güvenlik Konferansı'nda müttefik ülke liderleri ile yaptığı görüşmeler hakkında bilgi aldığını belirten Psaki, "Başkan öğleden sonra Ukrayna'daki durumla ilgili Ulusal Güvenlik Konseyi'ni toplayacak" sözlerine yer verdi.

Biden cuma günü yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı işgal etmeye karar verdiğini ve Rus ordusunun Kiev'e saldıracağını tahmin ettiklerini söylemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • MsK 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı taktiği yakında Türkiye için kullanacak Yunanistanı üstümüze salacak
    Cevapla
  • MsK 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusları oyalamak için Ukrainayi kullanıyorsun Maksadını biliyoruz Hedef SURİYE
    Cevapla
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD devamlı Ukrayna Rus ya krizini kasıyor devamlı tehdit ediyor ılımlı bir yaklaşım yok . Bence Rusya'nın bam teliyle uğraşıyor lar Putin akıllı hareket ediyor ..
    Cevapla
  • Sencer 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelenski halkını boşuna kırdıracak. Tarafsız ve bağımsız yaşayamadın bari Rus tarafına geç. Rusyayla Avrupayı dümdüz edersiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!