Pentagon'dan son dakika Rusya iddiası!

Pentagon'dan üst düzey bir yetkili, Rusya’nın Ukrayna sınırındaki askerlerinin yüzde 80'inin Ukrayna'ya girmeye hazır olduğunu açıkladı.

Pentagon'dan son dakika Rusya iddiası!
Pentagon'dan son dakika Rusya iddiası!
GİRİŞ 23.02.2022 21:06 GÜNCELLEME 23.02.2022 21:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ayrıntılar geliyor

YORUMLAR 4
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD ; Ukrayna'ya asker göndermedi, askeri ve politik delegasyonlarını Ukrayna'dan çekti, bağımsız olmayan DONETS bölgesi ile ekonomik ilişkilere son verdiğini açıklayarak zımmen burayı farklı bir bölge gibi kabul etti, Deniz ve havadan bölgeye uçak / gemi göndermedi. Tıpkı geçmişte Saddama Kuveyte gir misali saman altından işler yapıyor gibi."8 sene savaştırdığı İran -Irak savaşı" benzeri gibi bölge ülkelerine silah satıyor. (Finlilere F-35).. Belli olmaz bu işler, Acaba Ukrayna’nın Rusya'ya geçmesine göz yumarak "ÇİNE KARŞI ABD-RUS İTTİFAKINA" doğru bir gidiş mi var? Zira Çin'le başetmesi için mutlaka Rusya'yı yanına alması şart..!!
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    seytan abd...bi sokamadin rusyayi oraya...
    Cevapla
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Beklenebilicek kararlar bunlar ne son dakika haberi olur nede surpriz, bagimsizligi tanidigi gece herseyi soyledi geri adim yok, egip bukup emelinden ne koparirsa halinde de olacak gibi degil tam anlamiyla kararliydi.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli laf üretiyor abd, Ukrayna yı çok düşünüyorsa askerini yığsın Kiev'e de göreyim. Savaş çıksa da silah satsam diye ağzı sulanıyordur kafirlerin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor