NATO’nun Rusya’ya karşı önlem açıklamalarının ardından Rusya'ya ait Topol-M balistik füzesi ülkenin başkenti Moskova’da sevkiyat halindeyken görüntülendi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından NATO tarafından toplantı düzenlendi. Rusya’ya karşı önlemlerin tartışıldığı toplantının ardından NATO’nun, Rusya’ya karşı doğu ülkelerindeki birliklerini güçlendirme kararı aldığı duyuruldu. Bu gelişmelerin ardından Rusya’nın başkenti Moskova’da bir karayolunda Topol-M balistik füzesi sevkiyat halindeyken görüntülendi.

SEÖte yandan Rusya’nın en önemli balistik roketleri arasında görülen Topol-M balistik füzesinin 11 bin kilometre menzili bulunuyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz hafta bu füze sistemleri ile büyük bir tatbikat düzenlemiş ve balistik füze ile Kamçatka adasındaki hedefler imha edilmişti.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Dede 26.02.2022 14:57
    Biz niye açil yapmıyoruz yarın bize doğrulursa bu silahlar nükler füze açil yapılmalı çaydiriçiligi şart atma dursun atarsa atarsin
  • Suat 26.02.2022 12:19
    Şeytan boş durmuyor nükleer işin içine girerse şaşırmam ama mahfoluruz
  • Mehmet 26.02.2022 12:08
    Putinle Rusya’yı Yanyana göremiyorum artık. O kendini Rusya’nın da üstünde dünyanın lideri gibi görüyor
  • Muhittin Aksoy 26.02.2022 11:38
    Neden korkuyorlar anlamadim ABD ler GB nin Fransannin da var Atom bombasi putin kullanamaz kendisinnin de yok olacagini biliyor.
  • Vatandaş 26.02.2022 11:36
    Korkak kibirli insan sürekli silahla dolaşır; nükleer silah bulunduran ülkeler böyledir. Zamanında zavallı amerika yaptı bu gün de rusya utanmadan yapar bombalar..
Daha fazla yorum görüntüle