Bu yıl ikincisi düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu'nda, ana gündem maddelerinden birisi Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş oldu. Ukrayna ve Rusya Dışişleri Bakanları zirve kapsamında, savaştan bu yana ilk kez bir araya gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu gündem ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BABASINDAN AYRILAN ÇOCUK İLE "DÜNYAYA" SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan savaşın etkileriyle ilgili; Ukrayna'nın Irpin kentinde yaşanan ve kameralara yansıyan bir olay ile tüm dünyaya seslendi.

Erdoğan'ın tüm dünyaya seslendiği video Ukrayna'nın İrpin kentinde kaydedildi. Küçük bir çocuğun babasıyla vedalaştığı anların kaydedildiği görüntülerde Ukraynalı polisin ailesiyle vedalaşması yansımıştı. Annesiyle yola çıkan Artur isimli bir küçük çocuk, polis olan babasına veda etmekte güçlük çekmişti. Babasından ayrılamayan küçük çocuk, babasına defalarca sarılmış, kaskına vurmuş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • RECEP 13.03.2022 14:00
    Niye YÜCE ALLAH hep yeryüzünde bozgunculuk yapanları hep güçlü kılar niye hep masumların canı yanar niye hep parayı gücü elinde olanlara hiç bir şey olmaz niye YÜCE ALLAH bu düzen ile oynayan yahudilere hiç bir sıkıntı vermiyor niçin dünyada bu savaşlara doğa insan katliamına gerçek ünlü kişiler meydanlarda haykırmıyor tüm dünyada medyayı elinde tutan güç olsa bile mutlaka insanları uyandıracak cesur birileri vardır ama korku korku korku
  • Ali Osman Ertan 13.03.2022 12:26
    Rabbim sana ve devlet beye sağlıklı uzun ömürler versin
  • Tekno gençlik 12.03.2022 00:00
    Kılıçdaroğlu ve Meral hanım bu işi ABD’ye güvenerek bir günde çözer! Hadi Putin’e anlat ın bakalım Altılı Ganyancılar sizi.
  • Nil 11.03.2022 23:38
    Senide vururlar bir gün ey acı,mazlumları, yavruları müslüman larin canını acittigin, yaktigin için.
  • deniz bey 11.03.2022 23:09
    bu çocukların suçu ne ab ve abd nin yalanları yüzünden yurtlarından ailelerinden oldular .putin ve esad arasındada fark yok reisin niye dünya 5 ten büyük dediği şimdi daha iyi anlaşıldı tc her zaman mazlumlardan yana oldu bu insanlarada yine türkiye sahip çıkacak allah yar yardımcıları olsun .
Daha fazla yorum görüntüle