RIA'dan Ermenistan-Türkiye iddiası: Biz hazırız!

Rus haber ajansı RIA'ya göre Ermenistan, Türkiye ile sınırları açmaya hazır olduğunu açıkladı.

RIA'dan Ermenistan-Türkiye iddiası: Biz hazırız!
RIA'dan Ermenistan-Türkiye iddiası: Biz hazırız!
GİRİŞ 15.03.2022 20:44 GÜNCELLEME 16.03.2022 03:05
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Antalya Diplomasi Forumu'nda yıllar sonra ilk kez üst düzey bir diplomatik temas gerçekleştiren Türkiye-Ermenistan hattında normalleşme adımları sürüyor.

Rus haber ajansı RIA, Dışişleri Bakanlığı kaynaklarına dayandırarak Türkiye-Ermenistan arasındaki normalleşme adımlarıyla ilgili yeni bir bilgi paylaştı.

Ajansın haberinde, "Ermenistan, Türkiye ile diplomatik ilişkiler kurmaya ve sınırları açmaya hazır" bilgilerine yer verdi. 

MİRZORYAN: HALKIMIZ NORMALLEŞME İSTİYOR 

Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, Ermenistan halkının Türkiye’yle yürütülen normalleşme sürecine ilişkin düşüncelerine yönelik, "Genel olarak Ermenistan halkı Türkiye’yle ilişkilerin normalleşmesini istiyor. Bu durum kamuoyu araştırmalarına da yansıyor." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 52
  • Abdulhamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimliğini gizlemeyen aramızda yaşayan Ermeniler hariç Ermenistan'dan ve aramızdaki dönme gizli Ermeni Taşnakcilardan alınacak bir intikamimiz var
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    kimlikle girelim vizeler kalksın
    Cevapla
  • Nai 2 yıl önce Şikayet Et
    Dost olmak şart değil komşu ülkeler ile politik olarak iyi gecinliyiz kin ve nefret ile bir yere varamayız ama dikkati elden bırakmamak şartı ile
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce soykırım yalanını bıraksınlar, sonra bizim sınırlarımızı tanıdıklarını tüm dünyaya ilan etsinler, bu güne kadar söndürülen ocaklar ile akan kan ve göz yaşlarının hesabı görülsün ondan sonra yapılacaksa barış yapılsın.
    Cevapla
  • Ssb 2 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan düşman bir ülkedir. Yaptığı eylemler ortada Karabağ’dan tam çıkmış değil Azerbaycan’a tazminat ödemedi yanı başımızdaki eski nükleer santralini kapatmalı Ermenistan’a bu şekilde baskı yapılmalı bizim için büyük tehdit bu santral
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!