İsrail’in başkenti Tel Aviv’in doğusunda bulunan Bney Brak’da düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Bu, İsrail'de bir hafta içinde düzenlenen üçüncü saldırı oldu.

İsrail’de bir hafta içinde ikinci silahlı saldırı düzenlendi. Başkent Tel Aviv’in doğusunda bulunan Bney Brak kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Silahlı saldırganın akıbeti henüz netlik kazanmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. İsrail basınında yer alan haberlerde, olay yerinde bir kişinin gözaltına alındığı fakat saldırıya karışıp karışmadığının belli olmadığı aktarıldı.

- BAŞBAKAN BENNETT, İSRAİLLİ YETKİLİLERLE GÜVENLIK TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Öte yandan İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in üst düzey yetkililerle güvenlik toplantısı gerçekleştireceği belirtildi.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Bennett, Savunma Bakanı, İç Güvenlik Bakanı, Genelkurmay Başkanı, İsrail Güvenlik Ajansı Başkanı, İsrail Polisi Genel Müfettişi ve diğer yetkililerin katılımıyla yerel saatle 22.00'de bir güvenlik toplantısı düzenleyecek.

- İSRAİL'DE ÜST ÜSTE SİLAHLI SALDIRILAR

Bu, İsrail'de bir hafta içinde düzenlenen üçüncü saldırı oldu.

Ülkenin güneyindeki Birusseba kentinde 22 Mart'ta düzenlenen bıçaklı saldırıda 4 İsrailli hayatını kaybetmişti. Saldırganın DEAŞ sempatizanı olduğu ve daha önce "güvenlikle ilişkili" suçlardan hapis yattığı belirtilmişti.

Hadera şehrinde ise 27 Mart akşamı iki saldırganın açtığı ateş sonucu 2 polis ölmüş, 3 polis yaralanmıştı.

İsrail polislerini hedef alan saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Jdjdj 30.03.2022 11:34
    Bu sefer olay çok farklı bombayalamzlar artık
  • HEREDOT CEVDET 30.03.2022 10:30
    Anlaşıldı, İsrail daeş bahanesi ile toprak alacak bir yerlere girip.....durup dururken olmaz bu işler, ABD bile ikiz kuleleri patlattı Afganistan a girmek için....ırakta birşey bulamadı, kimyasal var dedi,,,,.daeş i kim kurdu ona derinden bakmak lazım, ben Konyalı Antepli yada dünyanın herhangi bir yerinden gelen cihat yaptığını sanan dan bahsetmiyorum...Reis giderse gör izle ne yapacaklar...
  • Yahya 30.03.2022 09:59
    Filistin yine bombalanacak biz pisirik muslanlarda kolasini dondurmasını alıp yardım edecez iman namazla oruçla bitmiyor
  • Vatandaş 30.03.2022 09:40
    Ramazan geldi her sene ramazan da bombaları patlıyor Filistin de Allah kahhar sıfat-ı ile kahretsin bunları
  • fako 30.03.2022 09:15
    Yıkılasın İsrail enkazını göreyim Sana Devlet diyenin yüzüne tüküreyim Bu kafir ramazanda saldırmak için yol arıyor.Rabbim fırsat verme bu katil millete.
Daha fazla yorum görüntüle