Hindistan'ın Bihar Eyaletinde 18 metrelik köprü çalındı

Hindistan'da 18 metrelik köprü çalındı. 500 ton ağırlığındaki köprünün, Bihar'ın başkenti Patna'nın yaklaşık 119 km güneybatısında yer alan Rohtas bölgesindeki Amiyawar köyünden çalındığı belirtildi.

Hindistan'ın Bihar Eyaletinde 18 metrelik köprü çalındı
Hindistan'ın Bihar Eyaletinde 18 metrelik köprü çalındı
GİRİŞ 10.04.2022 14:41 GÜNCELLEME 10.04.2022 14:41

500 ton ağırlığındaki köprünün, Bihar'ın başkenti Patna'nın yaklaşık 119 km güneybatısında yer alan Rohtas bölgesindeki Amiyawar köyünden çalındığı belirtildi.

GAZ KESİCİLER İLE SÖKÜLDÜ

Bölge sakinlerinden alınan bilgilere göre, köprünün çelik çerçevesini kesmek için ağır makineler ve gaz kesiciler kullanıldı. Yapının sökülmesinin ardından çıkarılan hurda, araçlara yüklendi. Yerel sulama departmanında çalışan genç mühendis Arshad Kamal Shamshi, medyaya yaptığı açıklamada, köylülerden aldığı bilgiye göre hırsızların mekanik departman yetkilileri gibi davrandıklarını söyledi.

Shamshi, kendi departmanının hırsızlıkla ilgili olarak polise şikayette bulunduğunu bildirdi. Haberlerde, bakımsız durumdaki köprünün 1972'de Ara Kanalı üzerine inşa edildiği ve beş yıl önce köprüye paralel bir beton köprü açıldıktan sonra köylülerin köprüyü kullanmayı bıraktığı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!