103 yaşında evlendi

Irak’ta 103 yaşındaki Hacı Mikhelf Farhudi, kendisinden 66 yaş küçük bir kadınla evlendi. Üçüncü evliliğini yapan 15 çocuklu, 400 torunlu Farhudi, yeniden baba olmak istiyor.

103 yaşında evlendi
103 yaşında evlendi
GİRİŞ 17.04.2022 23:11 GÜNCELLEME 17.04.2022 23:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Irak'ta bir asrı geride bırakan adam, üçüncü kez dünyaevine girdi. Rudaw'da yer alan habere göre, Divaniye eyaletinde yaşayan 103 yaşındaki Hacı Mikhelf Farhudi kendisinden 66 yaş küçük bir kadınla evlendi.

İlk iki evliliğinden 9'u kız, 6'sı erkek toplam 15 çocuğu olan Farhudi'nin dört kuşak boyunca yaklaşık 400 torunu var. 37 yaşındaki üçüncü eşiyle çok mutlu olduğunu belirten Farhudi, yeniden baba olmak istiyor. Farhudi, "İnşallah çocuklarımız olacak, çünkü o daha genç. Ben çocuklarımdan hiçbir şey istemiyorum. Tek istediğim sağlıklı olmaları. Bana istediğimi verdiler ve arkadaşlık ettiler" diye konuştu.

OĞLU DA İZİNDEN GİTTİ

Farhudi'nin ilk eşi 23 yıl önce hayatını kaybetti. Farhudi'nin iddiasına göre ikinci eşi ise bir gece kimseye haber vermeden evden ayrıldı. Farhudi'nin oğlu da kendisi gibi çok sayıda evlilik yapmış. 9 kez evlenen en büyük çocuğu Kadhim'in 33 çocuğu var. Babasını geçen 72 yaşındaki Kadhim, şimdi 4 eşiyle birlikte yaşıyor. "Ölümün geleceğinden eminiz, bu yüzden hayatı her zaman onurlandırdık. Korkmamalıyız, çünkü korkmak için doğmadık" diyen Kadhim, "16 kızım olduğunu söylemekten gurur duyuyorum ve oğullarımın sayısını söylemek istemiyorum, çünkü insanlar beni kıskanacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • ....... 1 yıl önce Şikayet Et
    amcada mekaniksel bir aksam olmasın
    Cevapla
  • ....... 1 yıl önce Şikayet Et
    uçkur ailesi
    Cevapla
  • Hatira 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hesapladim kadhim emmi 17 oğlun var :)
    Cevapla
  • gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    neo lan ?
    Cevapla
  • FUAT 1 yıl önce Şikayet Et
    oglu 9 kez evlenmiş, ne mutlu TÜRK um diyene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı