Ünlü isim orduya katıldı! Artık konuşma bitti, savaşacağım

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı savaşta 55 gün geride kalırken, Zelenski’nin gönüllü asker çağrısına ABD’li ünlü televizyoncu Malcolm Nance da katıldı.

Ünlü isim orduya katıldı! Artık konuşma bitti, savaşacağım
Ünlü isim orduya katıldı! Artık konuşma bitti, savaşacağım
GİRİŞ 19.04.2022 22:36 GÜNCELLEME 19.04.2022 22:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı savaşta 55 gün geride kalırken, Rus ordusunun Donbas’a girdiği açıklandı.

Rus ordusunun saldırılarını her geçen gün artırdığı savaşta, Ukrayna ordusu ise gösterdiği güçlü savunmaya devam ediyor.

Savaşın başlarında Ukrayna Devlet Başkanı Vlodomir Zelenski’nin dünyanın dört bir yanına ülkesinin yanında savaşması için çağrıda bulunmasıyla on binlerce kişi Ukrayna saflarına katılmıştı.

Ukrayna ordusunun yanında savaşa katılan gönüllüler içerisinde ABD’li ünlü televizyoncu Malcolm Nance’ın da olduğu ortaya çıktı.

Bir aydır ekranlarda görünmeyen MSNBC kanalı politika ve terör uzmanı Malcolm Nance’ın Ukrayna'ya giderek Kiev yönetiminin çatısı altındaki yabancılardan oluşan birliğe katıldığı belirtildi.

Eski bir donanma askeri olan Nance, sosyal medya hesabından “Konuşmaktan bıktım, buraya kadar” ifadelerini kullanarak Ukrayna saflarında savaşa katılacağını aktardı.

YORUMLAR 2
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    yakında ölüsü bulunur bununda
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    abd ukrayna için savaşmaz bu boyle biline. kendisi için savaşır. dolar şahane oksun diye savaşır..bu coni gitsin ne duruyor. ruslar onu bekliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız