İngiltere'de en çok aranan suçlu, İstanbul Lizbon uçağında yakalandı

İngiltere'nin en çok aranan suçlusu olan kanun kaçağı Alex Male, İstanbul'dan Lizbon'a giden uçakta yakalandı. Male'nin uyuşturucu ticareti ile kara para aklama suçlarından arandığı belirtildi.

İngiltere'de en çok aranan suçlu, İstanbul Lizbon uçağında yakalandı
İngiltere'de en çok aranan suçlu, İstanbul Lizbon uçağında yakalandı
GİRİŞ 03.05.2022 14:21 GÜNCELLEME 08.05.2022 13:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin en çok aranan azılı suçlusu konumundaki Alex Male, İstanbul'dan Lizbon'a giden uçakta yakalandı. Sahte pasaport ile seyahat etmeye çalışırken yakalanan Male'nin Portekiz'de yakalandığı ve hakim karşısına çıkartılarak İngiltere'ye gönderilmesi planlandığı açıklandı.

İNGİLTERE'NİN EN ÇOK ARANAN SUÇLUSU

Uyuşturucu taciri ve kara para aklama suçlarından aranan İngiliz Alex Male, sahte pasaport ile İstanbul’dan Portekiz’e gitmeye çalışırken yakalandığı açıklandı. Male'nin 
'İngiltere’nin en azılı kanun kaçağı' olduğu belirtilirken, zanlının yakalanması İngiliz medyasında geniş yankı uyandırdı.

Male’nin Cumartesi gecesi Portekiz sınırında yakalandığı belirtildi.

TÜRK POLİSİ SAHTE PASAPORTU FARKETTİ

Azılı zanlının daha önce İspanya’nın Marbella bölgesinde ikamet ettiği tahmin edilirken oradan Portekiz’e geçtiği öğrenildi. Male’nin ayrıca sahte pasaportla seyahat etmeye çalıştığı tespit edildi.

29 Nisan Cuma gibi saat 19.00 sıralarında Türkiye'ye girmek için pasaport kontrol noktasına gelen Male'nin havalimanı polisi tarafından yapılan kontrolde belgesinin sahte olduğu ortaya çıktı.

LİZBON'A GÖNDERDİLDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan ve İngiltere'nin en çok aranan şüphelisi olan Male'in Lizbon'a geri gönderilmesi için polis, Portekizli makamlarla irtibata geçti. Lizbon'a geri gönderilen Alex Male Lizbon Havalimanı'nda gözaltına alındı. 

Türkiye’de polisin pasaporttan şüphelendiği de belirtilirken İngiliz yetkililer, “Male sahte belgelerle fark edilmeden seyahat edebileceğini düşündü” ifadelerini kullandı. Portekiz’de yakalanan ve hakim karşısına çıkarılan Male’nin İngiltere’ye gönderilmesi bekleniyor.

 

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 16
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim en çok aranan Fetöcülere onlar nasıl muamele ediyor ise bizde aynısını yapalım.
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    Interpol aramistir biz de yakaladik.baska ne olacakti adam suratini ameliyete verseydi. sahte pasaportmus.
    Cevapla
  • Samsun55 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç unutmam yıllar önce ingiltereye aile ziyaretinden geri dönüşte vizem oturumum her şeyim oldugu halde beni agaç ettiler Atatürk havalimanında.Neymiş efendim orada çalıştıgıma dair kanıt gösterecekmişim.Yahu yaşadıgım ülke sormuyor sana ne oluyor. Ama yabancı oldumu heleki batılı 10 saniyede işlem tamam...
    Cevapla
  • YUSUF.İR 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır olsun İstanbul da ne var!!!!!!
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    İade ederken biraz para alın İngiltere'den. Ödesinler zenginler....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi