İngiliz vekilin oğlu Ukrayna cephesinde Rus zırhlı aracı imha ederken görüntülendi. İngiltere'de milletvekili Helen Grant'ın oğlu Ben Grant, gönüllü olarak katıldığı Ukrayna savaşında Rus ordusuna ait zırhlı aracı imha ederken görüntülendi. O anların videosu sosyal medyada çok konuşuldu. Konuya ilişkin milletvekili babası ise "Oğlumla gurur duyuyorum" dedi.

BEN GRANT UKRAYNA CEPHESİNDE

İngiltere'de Maidstone ve The Weald'ı temsil eden millletvekili Helen Grant'ın oğlu Ben Grant, bir grup İngiliz, Amerikalı ve Kanadalı gönüllü askerlerle beraber Rus zırhlı aracı imha ederken çekilen bir videoda görüntülendi. 

RUS TANKINI HEDEF ALDILAR

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, İngiliz vekilin oğlu Grant'ın da içinde olduğu gönüllü askerlerin, Sovyet döneminden kalma BTR Rus tankını imha ettiği görüldü. Ağaçların olduğu bir bölgede ilerleyen Ukrayna savaşçıları Rus tankını hedef alıyor ve ilk vuruşta her ne kadar başarısız olsada ikinci vuruşta Rus zırhlı aracı tam isabet vuruluyor. O anlarda milletvekili oğlu Grant'ın ekibi yönlendirdiği, ''Git git'', ''Şimdi vur'' dediği anlaşılıyor. Gönüllü askerlerin, başarılı operasyonunda 8 Rus askerinin öldüğü iddia ediliyor. Aynı olaya ait bir başka video görüntüsünde ise Rus tankının patlama anı anbean görülüyor.

Öte yandan daha önce Afganistan'da görev aldığı ortaya çıkan Ben Grant'ın mart ayında İngiltere'den Ukrayna'ya gittiği ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • hakkı 29.05.2022 17:51
    bu gönüllü olayı da iyice cıvıtıldı !! tamam o zaman ben de gönüllü gideyim herhangi bi devletin askerini öldüreyim.. bu durumda bana terörist demeyecekler mi? yada afganlı birine neden terörist deniliyor ? o da gönüllü olamaz mı ?
  • Hamidiye Süvarisi 29.05.2022 10:09
    Yakında ölü olarak bulunur. Rus istihbaratı onu avlayacak.
  • Aytek 29.05.2022 09:00
    Bu da savaşın tik toku. Ukrayna can derdinde bunlar arada av partisine katılır gibi gelip gidiyorlar sanırım.
  • Türkbeyi 29.05.2022 08:51
    İlginç ama 3.10 dk. konuşan kişi "sakin sakin" diyor.
  • Ahmet 29.05.2022 08:36
    Aynı oyunlar Türkiye’de de oynanıyor. Resimdeki kişide İngiliz suratı yok. İyi araştırılsın İngiliz vatandaşlığını almiş bir Ermeni çıkar.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek