Fransa’da trafik kontrolünden kaçan şahsı öldüren 3 polise gözaltı

Fransa’nın başkenti Paris’te trafik kontrolünden kaçan araca ateş açan ve 1 kişiyi öldüren 3 polis gözaltına alındı.

Fransa’da trafik kontrolünden kaçan şahsı öldüren 3 polise gözaltı
Fransa’da trafik kontrolünden kaçan şahsı öldüren 3 polise gözaltı
GİRİŞ 05.06.2022 23:06 GÜNCELLEME 05.06.2022 23:30

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan 18’inci bölgede dün trafik kontrolünden kaçan araca polisler tarafından ateş açıldığı ve araçta bulunan biri kadın biri erkek iki kişinin yaralandığı belirtildi. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan kadın hayatını kaybederken, erkek sürücünün yaralı olduğu aktarıldı. Olayın ardından 1’i kadın 2’si erkek 3 polis memurunun Ulusal Polis Genel Müfettişliğinde (IGPN) gözaltına alındığı ifade edildi. Ölen kadın ve şoförün kimliği ise paylaşılmadı.

Paris Savcılığının, olayla ilgili biri polisler hakkında diğeri kontrolden kaçan kişiler hakkında olmak üzere 2 soruşturma başlattığı ve polisler hakkında “kamu yetkisine sahip kişiler tarafından silahla şiddet” suçundan, kaçan şahıslar hakkında ise “kamu yetkisine sahip bir kişiyi öldürmeye teşebbüs” suçundan soruşturma açtığı bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!