Erdoğan açıkladı, Esed tutuştu! Türkiye'ye skandal suçlama

Başkan Erdoğan'ın harekat sinyali sonrası Suriye'den ses gelmeye başladı... Türkiye’nin operasyonunu “düşmanca” olarak ifade eden Esed rejimi teröristlere sahip çıkarak uluslararası kamuoyuna skandal çağrıda bulundu.

Erdoğan açıkladı, Esed tutuştu! Türkiye'ye skandal suçlama
Erdoğan açıkladı, Esed tutuştu! Türkiye'ye skandal suçlama
GİRİŞ 06.06.2022 11:59 GÜNCELLEME 06.06.2022 13:24
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sınır güvenliğini sağlamak ve tampon bölgedeki terör saldırılarını bertaraf etmek için sinyalini verdiği "yeni harekat" terör örgütü PKK’nın yanı sıra Esed rejimini de endişeye sürükledi.

Suriye’deki terör örgütü PKK/YPG’nin faaliyetlerine ses çıkarmayan ve destek veren Esed rejimi operasyon öncesinde skandal açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'YE KARŞI ÇAĞRI

Türkiye’nin halihazırda harekat bölgesindeki operasyonları kınayan Suriye Dışişleri Bakanlığı terör örgütüne yönelik operasyonları "uluslararası hukukun ihlali" olarak yorumladı. Türkiye'yi "düşmanca" eylem yapmak ile suçlayan Dişleri Bakanlığı ayrıca uluslararası kamuoyuna çağrıda bulundu.

TERÖR ÖRGÜTÜ HENDEK KAZMAYA BAŞLADI

Yeni operasyonlar öncesinde hatırlanacağı üzere terör örgütü elebaşları başta ABD olmak üzere harekatın durdurulmasına yönelik çağrıda bulunurken Esed rejiminden ise yardım istedi.

Teröristleri inlerine gömecek olan operasyon öncesinde terör örgütü PKK/YPG tünel ve hendek kazılarına başladığı kameralara saniye saniye yansıdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • NAİL ERDOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl akıl kullanıcısı şimdi sen esat ı savenma Türkiye olsa esat ve suriye olmazdı saçmalamışın biraz akıllı ol.Devletimize akıl verecek sen mi kaldın
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu an özgür surye ordusuna destek verip esed rejmini devirip düzgün modren bşr devlet yönetimi kurmak lazım Ha şunuda unutmasın türk askeri girerse esedi de yerinden eder susmasını bilsin oetak iş yapmaya çalışsın aptal
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuş diyorlar konuşuyor!Hhalbuki, biz onları temizleyerek ona da iyilik yapıyoruz Suriye'nin bölünmesini de önlüyoruz.
    Cevapla
  • Akıl Akıl! 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi de arkadaş orada beğen yada beğenme bir devlet var. Ne demesini bekliyorsunuz? Yapılması gereken Esed ile temsa geçip, bu YPG/PKK senin de ülkeni bölüyor gel beraber bitirelim demektir. Ama bizim devlet bu kadar aklı bile gösteremiyor. Esed'le birlikte bu harekat yapılsa Suriye'nin de desteği var deyince hiçbir ülke ses edemez. Diğer taraftan YPG Esed'e gel Türkiye'ye birlikte karşı koyalım diyor. Ne yazık ki bizim devlet 10 yıldır PKK/YPG kadar akıllı davranmıyor Suriye konusunda.
    Cevapla
  • Ahmet Konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Esed i devirmenin tam zamanı, SMO nun 200 bine ulaştığı söyleniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İzmir'de deprem!