Erdoğan'ın sinyali teröristlerin uykusunu kaçırdı: Drone kamerasına yansıdı

Suriye'nin kuzeyinde beklenen harekat öncesi terör örgütü PKK/YPG'de panik hakim. Teröristler yeni tüneller kazıp, mevziler yapıyor. Görüntüler Suriye'nin kuzeyinde Münbiç kırsalından.

GİRİŞ 07.06.2022 02:33 GÜNCELLEME 07.06.2022 02:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'ye yönelik askeri harekat sinyali bölgede bulunan terör örgütü PKK/YPG mensuplarını büyük paniğe soktu. 2016 yılından beri işgal altında olan Münbiç'te teröristler, yeni tünel ve mevziler yapmaya başlarken, teröristlerin faaliyetleri dronelarla havadan görüntülendi.

METRELERCE UZUNLUKTA YENİ TÜNELLER KAZILDI

İlçeye bağlı Seyyade köyünde teröristler yine benzer yollara başvurdu. Sivillere ait evlerin hemen yanında metrelerce uzunluğunda yeni tüneller kazıldı. PKK/YPG'li teröristlerin o hazırlıkları TRT Haber ekibi tarafından havadan görüntülendi.

İKİ TERÖRİST DRONE GÖRÜNTÜLERİNE YANSIDI

Drone görüntülerinde, teröristlerin tünellere belirli aralıklarda havalandırma delikleri açtığı belirlendi. Bir evin damındaki iki terörist de drone görüntülerine yansıdı. Beklenen harekat öncesi teröristler birçok yeni noktaya da yeni mevziler yapıyor.

MİLLİ ORDU TACİZ ATIŞLARINA KARŞILIK VERİYOR

Suriye Milli Ordusu'nun kontrol noktasına yakın olan köyden teröristler zaman zaman taciz atışında bulunuyor. Milli ordu tarafından bu taciz atışlarına anında karşılık veriliyor.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 33
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Madenlerde taş ocaklarında kırbaçla çalıştırmak isterdim. Bunları öldürmeyeceksin, karın tokluğuna zor şartlarda ekonomiye destek için çalıştıracaksın.
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara gaz bombası atıp hepsini tünellerde cehenneme göndermek lazım.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Mezarlarını kendileri kazıyorlar, gebereni o çukurlarda bırakacaksınız üzerlerine birazda inek pisliği dökeceksiniz...
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD Bizi Suriye meselesinde kandırdı, Esad’ın yanına gidip ilk iş olarak İsrail sınırındaki Suriye birliklerinden "Kimyasal/biolojik silahları" Akdenizde gemide İmha etmiştir. Uzun soluklu DAEŞ'le mücadele kılıfnda da petrole konmuş,vadedilmiş topraklar amacıyla “Kürtleri aynı ırkdan” ilan ederek onlarla bölgeyi işgal etmiştir. Mültecileri de bize yüklemiştir.
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    ona git buna git ben gitmem ben kendim ögrenirim ve ben kendim yaparım yapacagı ı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı