Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bir gazetecinin “Türk müsünüz?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Paşinyan, “Evet, evet, Türk’üm" dedi.

YENİLGİ SONRASI AZERBAYCAN VE TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR

Yıllardır Azerbaycan topraklarını işgal eden ve geçtiğimiz yıl ağır bir mağlubiyet alan Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan'dan ilginç açıklamalar geldi. Yenilgi sonrası istifa etmesi istenen Paşinyan, şimdiler de ise her fırsatta Türkiye ve Azerbaycan ile ilişkileri düzeltmek istediğini ifade ediyor.

''EVET, TÜRKÜM''

Barıştan yana olduğunu söyleyen ve ilişkilerin düzelmesini isteyen Paşinyan, bu tavrı nedeniyle kendisine muhalif olan isimler tarafından "Türk" olarak adlandırıldı. Nikol Paşinyan’ın bir gazetecinin "Türk müsünüz?" sorusuna "Evet, evet, Türküm" şeklindeki cevabı gündem oldu.

Yorumlar 101 Yorum Var
  • toto 15.06.2022 18:42
    çevir kazı yanmasın. ülkede kemikleşmiş bir türk düşmanlığı var. sebebi papazların başını çektiği eğitim sistemi.
  • Çepni 12.06.2022 13:06
    Dedelerimiz ah dedelerimiz.
  • ÖNCE VATAN 11.06.2022 15:24
    Şu yorumlara bakıyorum, haber farklı bir konuyu ele almış, ama milleti birbirine düşürmek isteyen bazı fetöcüler, pkklılar, yobazlar, hainler bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan insanları ötekileştirerek bölmek için kendisi gibi düşünmeyen herkesi DÜŞMAN ilan etmişler. Bir tane birlik ve beraberlikten bahseden yorum yok. Ulan cahiller, sizlerin inadına BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ, bu ülkede yaşayıp hainlik yapmayan hepsi benim kardeşimdir, ülkemize göz diken, ülkemizi karıştırmak isteyen hainler, bizler vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için, bu ülke için, vatanımız için gerekirse canımı seve seve veririz. Yeter ki ülkemiz huzur ve güven içerisinde olsun.
  • ümit 11.06.2022 13:47
    bir çok ermeniye sor türk olduğunu gururla söyler
  • yorumcu 11.06.2022 12:36
    asıl adı nihat peşinci'dir. aslen anadolulu olup, türk anne babadan doğmadır. Türk istibaratı adına Ermenistanda görev yapmaktadır. Karabağda gösterdiği üstün başarı onu bi üst kademeye çıkartmıştır.:))))
Daha fazla yorum görüntüle