TikTok fenomeni otoparkta ölü bulundu

2 milyona aşkın takipçisi bulunan 19 yaşındaki TikTok yıldızı Cooper Noriega, geçtiğimiz perşembe günü hayatını kaybetti. Noriega'nın ölmeden sadece 2 saat önce çektiği videoda genç yaşta ölümden bahsettiği tespit edildi.

TikTok fenomeni otoparkta ölü bulundu
TikTok fenomeni otoparkta ölü bulundu
GİRİŞ 11.06.2022 22:08 GÜNCELLEME 11.06.2022 22:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaykay ve modayla ilgili çektiği komedi videolarıyla TikTok’ta 1,77 milyon takipçiye ulaşan fenomen Cooper Noriega, Los Angeles'taki bir otoparkta ölü bulundu. Ölümünden sadece birkaç saat önce, sosyal medya fenomeni, “Başka kim genç öleceğini düşünüyor?” başlığıyla yatakta yatarken bir videosunu yayımladı.

ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Cooper Noriega'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Noriega'nın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşayan hayranları, yeni öğrendikleri bir detay nedeniyle büyük şaşkınlığa uğradı.

SADECE 2 SAAT ÖNCE VİDEO ÇEKMİŞ

Cooper Noriega'nın hayatını kaybetmeden sadece 2 saat önce genç yaşta ölümle ilgili bir video çekmesi, öğrenenleri ürküttü. Noriega'nın videosunda genç yaşta ölüm hakkında birçok bilgi verdiği öğrenildi.

VİDEODAN SONRA OLDU İDDİASI

İddialara göre ise Noriega'nın ölümü bu videodan sonra gelişti. Fakat nasıl öldüğüne dair henüz net bir bilgi mevcut değil. Cooper Noriega'nın vücudunda herhangi bir travma izi olmadığı belirlendi. Şüpheli ölümün nedeni açıklanmadı. 19 yaşındaki fenomenin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Mallığın tescillendiği bir adres oldu TikTok.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiktok yasaklansın
    Cevapla
  • Halil Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Depresyona bağlı,yüksek dozda uyuşturucu kullanma sonucu intihar gibi görünüyor.
    Cevapla
  • harbi 1 yıl önce Şikayet Et
    vay be begeni almak pahasina kendini öldürdü
    Cevapla
  • deli ormanli 1 yıl önce Şikayet Et
    sonzamanlarda bu tiktok tan nefretduyuyorum reklamlaridan adi batsin boyĺe sitenin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor