Zelenski duyurdu: Rus ordusu AVM'yi vurdu, 16 ölü 59 yaralı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus ordusunun Kremençuk'taki bir AVM'yi vurduğunu söyledi. Yapılan açıklamada can kaybının 16'ya, yaralı sayısının ise 59'a yükseldiği kaydedildi.

GİRİŞ 27.06.2022 19:03 GÜNCELLEME 28.06.2022 09:39
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkenin merkezinde yer alan Kremençuk'un Rus güçlerinin füze saldırısına uğradığını duyurdu.

Bir füzenin alışveriş merkezine isabet ettiğini aktaran Zelenski, "Saldırısı sırasında AVM'de çok sayıda kişi vardı. Kurbanların sayısını tahmin etmek zor" dedi.

16 ÖLÜ 59 YARALI

Kremençuk Belediye Başkanı Vitaliy Meletskiy, füzenin isabet etttiği alanın çok kalabalık bir bölge olduğunu, saldırının ardından ölümlerin meydana geldiğini belirtti.

Yapılan yeni açıklamada; can kaybının 16'ya, yaralı sayısının ise 59'a yükseldiği kaydedildi.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 162
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlarda savaş var vatandaş AVM de geziyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna da vurmuş olabilir rus füzesiyle
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir savaş niye Amerika Suriye'ye Irak'a Afganistana o da süper olurdu bu kadar reklam olmadı Rusya'nın mı reklam oluyor
    Cevapla
  • alidai 1 yıl önce Şikayet Et
    Zelenski batının gazına gelip milletini ateşe attı dünyanın son savaş şeklinin vekalet savaşı olduğunu ya görmedi ya da bile isteye halkını ateşe attı batı sadece silah pompalıyor onlara ve arada da yanındayız mesajı hani bir tabir var çift debriyaj ara gazı ha işte ondan olayın özü
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş ülkelerinde savaş bar avm de ne yapıyor bunlar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"