Gece kulübünde ölen 21 gençle ilgili gizem perdesi kalkıyor!

Güney Afrika’da gece kulübünde ölü bulanan 21 gencin yedikleri ya da soludukları bir şeyden zehirlenmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Gece kulübünde ölen 21 gençle ilgili gizem perdesi kalkıyor!
Gece kulübünde ölen 21 gençle ilgili gizem perdesi kalkıyor!
GİRİŞ 27.06.2022 17:39 GÜNCELLEME 27.06.2022 17:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güney Afrika’da bir gece kulübünde 21 gencin gizemli bir şekilde hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yapılan ön soruşturmaya göre gençlerin yedikleri, içtikleri yada soldukları bir şey nedeniyle hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Polis sözcüsü Tembinkosi Kinana olaya ilişkin yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenler arasında 13 yaşında bir kız çocuğunun da bulunduğunu söyledi.

Yetkililer tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde toksikoloji raporu hazırlaması bekleniyor. Olayın ardından gece kulübünün içki ruhsatının iptal olduğu belirtildi.
18 yaşından küçüklere alkol servisi yapmanın yasa dışı olduğu Güney Afrika’nın Doğu Londra kentindeki Enyobeni gece kulübünde, sınavların bitişini kutlamak için toplanan 14-20 yaşları arasındaki 21 genç henüz bilinmeyen bir nedenle ölmüştü. Dün sabah saatlerinde kulüpteki koltuk ve sandalyelerde gençlerin cansız bedenleri bulunmuştu.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Evranos 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenomenleri toplayacaksın partiye salacaksın inceden doğal gazı toptan kurtulacağız ülkece düşüncesi
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınavların bitişini kutlayalım derken hayatlarının bitişini kutlamış zavallılar 13 - 14 yaşında ki çocukların gece kulübünde ne işi var
    Cevapla
  • Ali aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Barmen turk ise sahte ickiden olmuslerdir
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    yeter ...biraz edep yahu. ne alaka türkü niye araya katiyorsun..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani güney afrikadaki ölümü de getirdin türk,e bağlandığına göre sen türk değilsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!