Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi Beyaz Saray'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasındaki görüşmenin bugün Türkiye saatiyle 18.45'te olacağı açıklandı. Beyaz Saray, Madrid'deki NATO Zirvesi'nde gerçekleşecek görüşmenin yaklaşık bir saat sürmesinin öngörüldüğünü duyurdu.

Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi Beyaz Saray'dan açıklama
Son dakika: Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi Beyaz Saray'dan açıklama
GİRİŞ 29.06.2022 03:43 GÜNCELLEME 29.06.2022 04:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün bir görüşme yapacak.

ERDOĞAN-BİDEN GÖRÜŞMESİNİN SAATİ BELLİ OLDU

Beyaz Saray, Biden'ın programını paylaştı. Merakla beklenen görüşmenin saati 18.45 olarak belirlendi. İki liderin gündem başlıkları arasında ikili ilişkiler ve F-16'lar konusu yer alacak. Görüşmenin bir saat sürmesi bekleniyor.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 28
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadi veriyor baydinla konusmaya artik hic gerek yok. Adamla simdi konus biraz sonra konustuklarini yapacaklarini unutuyor.zamana oynuyor. Tamda Amerkanin istedigi gibi, anlasma finlandiya, isvec gibi bitirici olmalidir.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin isveç ve finlandiyadan kaçmasına izin verilecek. Bize niye iade etmiyorlar. Uluslararası kanunlara göre vermeleri lazım.
    Cevapla
  • İnce siyaset 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye istediğini aldı demek için ABD den Suriye’ye güvenlik bölgesine onay alması gerekiyor . Bu güvenlik koridoru aynı zamanda dünyayı tehdit eden mülteci sorununu çözecektir. Bu onay alınırsa o zaman masada kazanmış oluruz . Masada kazanmak için Dünya siyasetini iyi takip etmek lazım. Güçlü olmak lazım . Madrid’de Varılan mutabakat dosyası kokuttuk altında kalmamalı ..!
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet aklı hata yapmaz.. İmzalayıp imzalatmışsak ülke menfaati mutlaka vardır...
    Cevapla
  • Memo 1 yıl önce Şikayet Et
    Kağıtta kaldı mesele. Sonunda hep aynı düşmanlar devam eder
    Cevapla
  • paşa paşa... 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların natoya girmeleri en az bir yıllık bir süreç bu sürecin sonunda Meclise gelecek sonrada Cumhurbaşkanımızın onayına bu bir yıl içinde anlaşmadaki adımları isveç ve finlandiya atmazsa meclisten veto yeme en sonundada Cumhurbaşkanımızın imzalamama durumunda 4. lü mutabakat öncesi duruma tekrar gelir isveç ve Finlandiya en az bu bir yıl içinde sözlerini ya paşa paşa tutarlar yada sözlerini tutmazlarsa avuçlarını yalarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!