Romanya'nın Transilvanya bölgesinde binlerce dönüm buğday tarlası kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Bütün dünyada devam eden bu esrarengiz yangınlara sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar, bu olayların sorumlusu olarak Bill Gates'i gösterdi.

TRAKYA'DA ESRARENGİZ TARLA YANGINLARI

Ülkemizde de benzeri olaylar görülmeye devam ediyor. Trakya bölgesindeki esrarengiz buğday tarlası yangınlarının da ardı arkası gelmiyor. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ve Malkara’da yine buğday tarlaları yandı, mahsul zarar gördü. Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Hacısungur Mahallesi Marmara mevkisinde de önceki gün henüz belirlenemeyen nedenle buğday ekili tarlada yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek Necmi Bilgin, Emrullah Bilgin, Fahrettin Yıldız ve Rahim Ay'a ait 100 dönümlük buğday ekili alanı sardı.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Doğukan 06.07.2022 11:16
    Kıtlık çıkarma peşinde olanların yaptıkları olaylar elbette içeriden de şeytani dostları var … Bu aslında bir tehdit tüm insanlığa yapılıyor !!! Ey insanlar ; Hala görmez misiniz şeytani oyunları ? Kendinize gelin ve silkelenin !!! Kimse bir arada olan bir toplumu yıkamaz … Müslüman - Hristiyan - ve iyi olan Yahudi toplulukları bir arada savaşmalı şeytan ve dostlarına karşı !!! Çünkü ; Hedefleri dinsiz bir topluluk oluşturmak ve dünyaya hakim olmak !!! Bunun için her yolu mübah görüyorlar … Aşı - orman yangınları - buğday tarlaları yangınları ve daha bir sürü olay aynı oyuncuların kurgusu …
  • Hak budur 06.07.2022 11:09
    Firavunlar; savaşlar, açlık, susuzluk, hastalık... insanlık üzerindeki zulümlerini artırıyor. İnanmadıkları birşey var ki! sahip olan Allah'tır ve gidecekleri yerde sonsuz bir azap var. Biz doğru tarafta duralım.
  • Angaralı 06.07.2022 10:39
    Bilerek kasten yakan yaktıran göz yuman kim varsa yuvaları yansın
  • Vatandaş 06.07.2022 10:16
    Kimler buğday ithal ediyorsa, onlar dikkatle izlenmeli.
  • vatan 06.07.2022 10:15
    devlet acil bu yangınları araştırmalı katiyen organize bişeyler dönüyor
Daha fazla yorum görüntüle