İngiltere'deki İşçi Partisi milletvekili Chris Bryant ile İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss'ın arasında geçen diyalog, Batılı ülkelerin; söz konusu çıkarları olduğunda nasıl da demokrasiyi, insan haklarını bir kenara bırakabileceğini gözler önüne serdi.

İşçi Partili milletvekli Bryant; "Müttefikimiz dediğiniz Suudi Arabistan otoriter bir rejim değil mi?", "Herhangi bir Körfez ülkesiyle ilgili olarak insan hakları konusunu hiç gündeme getirdiniz mi?" sorularını yöneltti. İngiliz bakan Truss'ın sorulara cevap verirken zorlanması ve sürekli lafı geçiştirmeye çalışması gündem oldu.

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Yörük GURD 09.07.2022 01:16
    Özelde biz Türklerin , genelde ise müslümanların ve dünya insanlığının en büyük düşmanı sinsi, catalbacak , sarıciyan ingilizdir
  • denge 08.07.2022 00:03
    avrupa bir cok ulke krallik var onlara geldimi demokrasi simbol ne guzel ayni sey baska ulke oldumu diktatør bu devir de olur mu ustelik biz de secim var iken erdogan diktatør derler kendi krallari niye gitmez oturan islerine ne gelir ise onu yapar bunlar araplarin parasina el koyacak olur ise bunlar bir olay yap derler birine senin adam deyip el koyarlar
  • mmed 07.07.2022 17:23
    Soruyu soran işçi partisi elemanı birleşik krallığın kraliçesine bir laf edebiliyor mu? Yasalarına göre ingilterede parkta gezinen ördek bile kraliçenin.
  • SERKAN ARSLAN 07.07.2022 10:57
    çok güzel olmuş benim OSKAR adaylarım kesin bunlar
  • Emre 07.07.2022 09:49
    Rabbim sizin gibi ikiyüzlü insanlara firsat vermesin.
Daha fazla yorum görüntüle