ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları çerçevesinde İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Herzog Biden’a "İsrail Cumhurbaşkanlığı Onur Nişanı"nı takdim etti.

BİDEN, İSRAİL CUMHURBAŞKANI HERZOG İLE BİR ARAYA GELDİ

ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretinin ilk durağı olan İsrail’de temaslarına devam ediyor. Kudüs’teki Cumhurbaşkanlığı Konutuna gelen Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve eşi tarafından kırmızı halı ile karşılandı. Biden, Herzog ile görüşmesi öncesi Cumhurbaşkanlığı Konutu ziyaretçi defterini imzaladı. Biden deftere, "Dostum, iki büyük ülkemiz arasındaki sağlam bağı derinleştirmek için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Ortak İrlanda köklerimizden, ortak İsrail sevgimize kadar, kalben ve ruhen birleştik. Dostluğumuz kalıcı olsun ve büyümeye devam etsin! Büyükbabam Finnegan'ın dediği gibi, İrlandalı budur. Tanrı seni korusun” ifadelerini yazdı.

BOŞLUKLA TOKALAŞTI

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile tokalaştıktan sonra bir de boşlukla selamlaştı.

Yorumlar 94 Yorum Var
  • Neden mi? 17.07.2022 20:09
    Cinleri ve metafiziği aktif olarak kullanıyor adamlar yıllardır. Bu bunadığı için gizleyemiyor. Çünkü karşısında o an biri var ve elini uzatıyor
  • van1454 15.07.2022 15:58
    yürüyen ölü haline gelmiş büyük şeytan
  • Hayalet 15.07.2022 15:47
    Yeni kurulan hayalet ülkenin başkanı ile tokalaşmıştır. Biz göremiyoruz.
  • Göktürk 15.07.2022 15:33
    ABD yi 12 Siyonist aile yönetiyor. Başta Rockafeller ve Roschild aileleri. Başkan bildiğin kukla. Trump en azından Roschild - Rockafeller ile kavga ediyordu.
  • Şevket 15.07.2022 13:55
    ABD yi Baden yönetmiyor ki o sembolik bir kişi kendine bakamaz.
Daha fazla yorum görüntüle