Koronavirüse yakalanan Biden'da son durum

ABD Başkanı Joe Biden’ın doktoru Kevin O'Connor, koronavirüse yakalanan Biden’ın "Paxlovid" ilacıyla devam eden tedavisinde 4 günün geri kaldığını ve Kovid-19 semptomlarının neredeyse tamamının düzeldiğini açıkladı.

Koronavirüse yakalanan Biden'da son durum
Koronavirüse yakalanan Biden'da son durum
GİRİŞ 25.07.2022 20:53 GÜNCELLEME 25.07.2022 20:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kovid-19’a yakalanan ABD Başkanı Joe Biden’ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

Biden’ın doktoru Kevin O'Connor, yayınladığı açıklamayla Biden’ın "Paxlovid" ilacıyla devam eden tedavisinde 4 günün geri kaldığını ve Covid-19 semptomlarının neredeyse tamamının düzeldiğini ifade etti.

Biden’ın burun tıkanıklığı olduğu ve sesinin biraz kısıldığı ifade edilen açıklamada, Biden’ın nabzının, kan basıncının, solunum hızının ve ateşinin normal olduğu aktarıldı. Paxlovid tedavisine planlandığı gibi devam edileceği aktarılan açıklamada, Biden’ın hiç nefes darlığı yaşamadığı ve tedaviye beklenen şekilde yanıt verdiği kaydedildi.

Biden, 21 Temmuz’da Covid-19’a yakalanmış ve kendisini Beyaz Saray’da izole etmişti. Biden'a yüksek ihtimalle Kovid-19’un Omicron mutasyonunun alt mutasyonu BA5 bulaştığı ifade edilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Felanca 1 yıl önce Şikayet Et
    geberir inşAllah
    Cevapla
  • Dağdelen oğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu adamın Tramp ve coronadan çektikleri.
    Cevapla
  • Zalim 1 yıl önce Şikayet Et
    Geber zalim siyonist kahrolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!