ABD Başkanı Biden'ın testi yeniden pozitif çıktı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama

Beyaza Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testinin yeniden pozitif çıktığını duyurdu. Beyaz Saray'dan ABD Başkanının sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

ABD Başkanı Biden'ın testi yeniden pozitif çıktı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama
ABD Başkanı Biden'ın testi yeniden pozitif çıktı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama
GİRİŞ 30.07.2022 23:41 GÜNCELLEME 30.07.2022 23:41
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden'ın korona virüs testinin yeniden pozitif çıktığı açıklandı. Biden'ın tekrardan korona virüs nedeniyle karantinaya alınacağı aktarıldı.



BIDEN'IN SAĞLIK DURUMU

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Biden'ın hiç bir sempton göstermediği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, "Biden hiçbir belirti göstermiyor çok iyi hissediyor yeniden karantinaya girecek." ifadelerini kullandı.

BIDEN'DAN AÇIKLAMA!

Testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Biden, "Bugün tekrar COVID testim pozitif çıktı. Hiçbir semptomum yok ama etrafımdaki herkesin güvenliği için karantinaya gireceğim" dedi.

Geçtiğimiz hafta Covid-19'a yakalandığı açıklanan Biden'a uygulanan 5 günlük Paxlovid tedavisinin ardından iyileştiği bildirilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın şanı yücedir o eniyisinibilr
    Cevapla
  • Haber 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç pozitif durmuyor!
    Cevapla
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • dede korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın güvenliği için hep karantinada kalmalı
    Cevapla
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce yaratıcı ABD Başbakanı Sayın Joe Biden acil şifalar versin! Herkes aşılansın yada aşıılarına tazelesin bu Corona Covid 19 Çin komunist menşeili Laboratuvar kaçağı Covid-19 Virüsün şakası yok malesef 3 tane Akrabayı kaybetik aşılı değillerdi! Piyasada dolaşan Çin komunist menşeili dezenformasyon dedikodu ve yalanları innanmayın akıllı olun! Aşılar Nispeten koruyor! Turkovac ve Biontech aşılarına tercih etmenizi öneririm! Google de (Covid-19 Disinformation Tactics used by China) Milyonlarca soydaşı Uyguru Kazakı Kırgızı Tibetliyi toplama kampında zulüm edenlerden ne bekleyebilirsin? Google de [Xinjiang Police Files] arayın ve görün!  
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar