Gantz'dan, İslami Cihad Hareketine tehdit: Bedel ödeyecekler

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İslami Cihad Hareketinin yurt dışındaki yöneticilerinin de "bedel ödeyeceklerini" ifade ederek tehdit etti.

Gantz'dan, İslami Cihad Hareketine tehdit: Bedel ödeyecekler
Gantz'dan, İslami Cihad Hareketine tehdit: Bedel ödeyecekler
GİRİŞ 06.08.2022 21:17 GÜNCELLEME 06.08.2022 21:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu'nun (KAN) haberinde, İsrail Savunma Bakanı Gantz'ın "İslami Cihad Hareketinin yurt dışında yaşayan yöneticileri de aynı şekilde bedel ödeyecek." ifadelerine yer verildi.

Gantz ayrıca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, İsrail ordusuna, İsrail İç İstihbarat Servisi Şin-Bet'e (Şabak) ve tüm güvenlik birimlerine "İslami Cihad Hareketine büyük zarar verilmesi ve (İsrail'in güneyinde) sükunetin sağlanması" emrini verdiğini ifade etti.

İsrail medyasında bu sabah yer alan haberlerde de, Gantz'ın Gazze Şeridi'nde İslami Cihad Hareketine yönelik saldırılara devam etme talimatı verdiği belirtilmişti.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor

İsrail ordusu, İslami Cihad'a ait noktaları hedef alacağı gerekçesiyle dün abluka altındaki Gazze şeridine başlattığı saldırıya bugün de devam ettiğini duyurmuştu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında aralarında 5 yaşındaki bir çocuk ve iki kadının da bulunduğu 15 Filistinlinin öldüğünü, 125 sivilin yaralandığını belirtmişti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    israile nükleer bomba atması için filistine destek verilmeli.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C niyetlerinizde boğsun sizi inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim biz türkleri israil gibi asi ve dengesiz toplulukları hizaya getirmek için yarattı çok şükür sizi hizaya getirecez hiç şansınız yok bizden kaçamazsınız israil oğulları....
    Cevapla
  • Yakındır 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonunuz yaklaştı ey lanetliler
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Avrupa başta İngiltere destek olmasın şimdiye dek İsrail diye bir devlet kalmazdı. Yinede son kullanma tarihi geçmiş devlet çökmeye mahkum. Yaşasın Filistin Yaşasın Gazze.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!