Siperde uyuyan asker başucuna düşen bombayla uyandı

Siperde uyuyakalan Rus askerinin yanına düşen bombayla uyandığı anın görüntüleri sosyal medyada yankı uyandırdı. Ukrayna'ya ait İHA tarafından çekilen görüntülerde askerin şarapnel parçaları arasında kaçarak canını zor kurtardığı görülüyor.

Siperde uyuyan asker başucuna düşen bombayla uyandı
Siperde uyuyan asker başucuna düşen bombayla uyandı
GİRİŞ 26.08.2022 15:11 GÜNCELLEME 26.08.2022 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

24 Şubat'ta başlayan Ukrayna savaşı devam ederken hem Ukrayna hem de Rusya cephesinden çarpıcı haberler gelmeye devam ediyor.

Bugün sosyal medyaya düşen bir görüntü, savaşın en dikkat çeken anlarından biri oldu ve Batı medyasında kendine geniş yer buldu.

YANINDA PATLAYAN BOMBA İLE UYANDI

Ukrayna'ya ait bir İHA tarafından çekilen görüntülerde siperde uyuyakalan bir Rus askeri görülüyor. İHA askerin üzerine gelip bir süre çekim yaptıktan sonra ev-yapımına benzer bir bombayı aşağı bırakıyor.

Öğle uykusu yanına atılan bomba ile kesilen Rus askeri patlamanın sesi ile aniden uyanıyor ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarıyor.

SİLAHINI GERİDE BIRAKIP KAÇTI

Videoda askerin havaya uçuşan ve toz ve şarapnel parçaları arasında can havliyle kalkıp kendini kurtarmaya çalıştığı görülüyor. Asker siperden o kadar hızlı kaçıyor ki silahını geride bırakıyor.

Şarapnel parçaları arasından kaçmayı başaran asker canını kurtarmış olsa da patlamanın etkisi ile kısmen sağır kalmış olabilir. İHA patlama sonrası bölgeden ayrılırken askerin de gözden kaybolduğu görülüyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafı ceken bayraktar IHA
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafı cekende bayağı cesaretliymis,,kacmamasida ilginç yani...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance