HDP’li Semra Güzel Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanmıştı. Yunanistan'da bulunan Lavrion Kampı'nda bomba ve sabotaj eğitimi alarak İstanbul’a bombalı saldırı için gelen PKK terör örgütü üyesi Hüsamettin Tanrıkulu yakalandı.

Yunanistan, Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine kucak açmaktan çekinmiyor. Ankara, Atina’nın başta PKK olmak üzere terör örgütlerine verdiği desteğe sık sık tepki gösteriyor. Mülteci kampı adı altında terör faaliyetlerinin kamufle edildiği Lavrion kampı büyük tepki çekiyor.

Terör örgütü PKK, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya yaklaşık bir saat uzaklıktaki Lavrion kasabasındaki sözde mülteci kampını bir karargah gibi kullanıyor.

Kampta, PKK, DHKP-C gibi terör örgütleri iç içe birlikte hareket ediyor.

Terör örgütü elebaşı, yakalandıktan sonraki sorgusunda Lavrion Kampı'nda örgüt militanlarına silahlı eğitim verildiğini söylemişti. Kampın varlığı da iki ülke arasında krize neden olmuştu.

Türkiye'de daha önce kanlı eylemler düzenleyen teröristlerin Lavrion Kampı’nda eğitim aldıkları yönündeki itirafları ise bu savunmayı çürütüyor.

Mülteci değil terör kampı

İçeriden çekilen ve örgüte yakın internet sayfaları tarafından paylaşılan görüntüler Lavrion'un bir mülteci değil, terör kampı olduğunu kanıtlıyor.
 

Yorumlar 123 Yorum Var
  • Can 28.09.2022 13:39
    Tb2ler hazırlanıyor
  • İklimDeğişikliği 07.09.2022 15:46
    Sihalardan yunanlılar bu yüzden çok endişe duymakta ilk burası vurulacağı için büyük bir ihtimallebu haberden sonra bu kampı boşaltırlar.
  • Debigayrı 06.09.2022 10:38
    Eskiler is yapardi konuş mazdı sonra gelenler hem konuşur hem iş yaparlardi sonra diğer gelenler konuşur iste yapmazlardi yahu 5 tane aslan parcasi buraya bir gece yaptimi ortada ne kamp kalir nede terorist nokta
  • Debigayrı 06.09.2022 10:35
    Valla zor oyunu bozar 5 kisilik birtim burayi yerle bireder nokta
  • bülent duman 06.09.2022 10:26
    AB ikiyüzlü müslümanmısın türkmüsün.her türlü kötülüğü görmezden geliniyor.
Daha fazla yorum görüntüle