İsveç'te terör örgütü PKK/YPG'nin kullandığı sosyal medya sayfası, Yunanistan'ın Lavrion kampına asılan terör örgütünün paçavralarının sözde bayrakları ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini bulunduğu bir görüntü yayınladı.

Yunanistan, Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine kucak açmaktan çekinmiyor. Ankara, Atina’nın başta PKK olmak üzere terör örgütlerine verdiği desteğe sık sık tepki gösteriyor. Mülteci kampı adı altında terör faaliyetlerinin kamufle edildiği Lavrion kampı büyük tepki çekiyor.
Terör örgütü PKK, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya yaklaşık bir saat uzaklıktaki Lavrion kasabasındaki sözde mülteci kampını bir karargah gibi kullanıyor.

Kampta, PKK, DHKP-C gibi terör örgütleri iç içe birlikte hareket ediyor. Yunanistan bu durumu kabul etmese de, İsveç'te terör örgütü PKK/YPG'nin sosyal medya sayfası yayımladı görüntü ile Yunanistan'ı yalanladı.

Örgütün sayfasından görüntü ile birlikte yayımlanan açıklamada, ''60 yıldır varlığını sürdüren kamp, Öcalan'ın fikirleriyle örgütleniyor.'' ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar 45 Yorum Var
  • 66* 15.09.2022 12:00
    Tepki öyle olmaz böyle olur.Sende yunanistanda var olan terör örgütunü desdekle yokmu yarat,kur bir kaç bomba patlat çözüm budur işte
  • Mehmet Emin 15.09.2022 11:51
    Sağır sultan da duydu diyecektiniz. Bu kampların kapatılmasını ve militanların Tukiyeye teslim edilmesini isteyeceğiz yakında sonra da kuzu kuzu vermek zorunda kalacaklar.
  • sultan 15.09.2022 11:45
    tek çözüm var başlarına yıkılmalı
  • Erol TURANCI 15.09.2022 11:27
    Son günlerde vizyon edilen tüm bu gelişmeler yeni olan şeyler değil, hep vardı. Fakat 2023 seçimlerinde kaybedeceğinin farkında olanlar ülkemizi tehlikeli bir maceraya sürüklüyor. Yapmayın!
  • İsmail 15.09.2022 11:27
    Suriye ıraktan sonra sıra sana geliyor yumoş
Daha fazla yorum görüntüle