Meksika'da tır dehşeti: 10 ölü

Meksika'da bir tırın 10 araca çarpması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Meksika'da tır dehşeti: 10 ölü
Meksika'da tır dehşeti: 10 ölü
GİRİŞ 15.09.2022 22:04 GÜNCELLEME 15.09.2022 22:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meksika'nın Michoacan eyaletinin Morelia şehrindeki bir karayolunda meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız yaptığı bildirilen bir tır trafikteki 10 araca çarptı.

Çok sayıda aracın hurdaya döndüğü kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Bölgeye acil sağlık ekipleri sevk edilirken, araçlara sıkışan kişilerin ilk müdahalesi yapıldı.

Çevredekilerin de kurtarma operasyonuna dahil olduğu olay sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan bazı yaralılar ise helikopterle sağlık kuruluşlarına taşındı.

KAZADAN KURTARILANLAR ŞOFÖRÜ YAKALADI

Görgü tanıkları tırın aşırı hız yaptığını ve otoyoldaki çalışma sebebiyle de yeterli uyarı levhasının kullanılmadığını söyledi. Tır şoförü, kazadan kurtarılanlar tarafından kaçmaması için yakalandı. Michoacan eyaleti valisi Alfredo Ramirez Bedolla ise kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilerken olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • İklimDeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Meksika halkına geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma