Hamaney'den "ölmedim, yaşıyorum" pozu

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in çok hasta olduğu ve ameliyat sonrası doktor gözetimine alındığı iddia edildi. Öte yandan Hamaney, durumunun iyi olduğunu gösteren görseli Instagram hesabından yayınlandı.

Hamaney'den "ölmedim, yaşıyorum" pozu
Hamaney'den "ölmedim, yaşıyorum" pozu
GİRİŞ 17.09.2022 10:38 GÜNCELLEME 17.09.2022 10:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Amerikan New York Times gazetesinin İran'dan dört kaynağa dayandırdığı habere göre, 83 yaşındaki Hamaney geçen hafta rahatsızlanmasının ardından tüm görüşmelerini ve halka açık toplantılarını iptal etti.

İran siyasetinin en üst düzey ismi olan ve 1989'da Humeyni'nin ölümünden bu yana görevi sürdüren Hamaney'in, yataktan kalkamadığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

"BAĞIRSAKLARI TIKANDI, DURUMU KRİTİK" İDDİASI

Habere göre Hamaney; geçen hafta yaşadığı korkunç mide şikayetleri sonrası bağırsak tıkanması teşhisiyle ameliyata alındı. Ameliyat sonrası durumu ciddiyetini koruyan Hamaney'in, sürekli doktor gözetiminde tutulduğunu söyleyen bir kaynak, biraz düzelme görülse de İran liderinin yatakta doğrulacak durumda bile olmadığını ve çok zayıf düştüğünü, doktorların endişeleri sürdürdüğünü söyledi.

SON GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Hamaney'in ölüm döşeğinde olduğu iddia edilirken, Al Jazeera'in İran muhabiri Ali Hashem, Hamaney'in sağlığının yerinde olduğunu gösteren fotoğrafını yayınladı.

İran medyasından yer alan bilgileri İngilizce olarak aktaran Hashem, İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in Erbain yani 40. gün anmasında olduğunu ve anma töreninin Hz. Hüseyin için yapıldığını ifade etti.

2014 yılında prostat ameliyatı olan Hamaney, resmi Instagram hesabından aynı pozu paylaşarak, iyi olduğunun sinyalini verdi.

Görselde Hamaney'in, elinde tesbih yüzünde maskeyle törendeki kişileri selamladığı görülüyor.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 29
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokta fifisin
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Nursuz yaşasan ne yaşamasan ne
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Münafık
    Cevapla
  • Sizi 1 yıl önce Şikayet Et
    2014 ile 2022 pozlarını merak ettim. Aynı ise ...
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü insanlar çok geç ölür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!