Cumhurbaşkanı Erdoğan Scholz ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Scholz ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Scholz ile bir araya geldi
GİRİŞ 20.09.2022 17:19 GÜNCELLEME 20.09.2022 17:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 4
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    1 Terawatt = 1 Milyon Megawatt , Dünyanın endüstriyel devi Çin , 2021 verisine göre 8310 Terawatt saat tüketiyor , 8377 Terawatt saat üretiyor . Saat bazında müthiş rakamlardır . Fabrikaların elektrikle çalıştığı düşünülecek olursa , Türkiye de 350 ila 500 Terawatt saat üretip , Çin ile rekabet etmek mümkünatsızdır .
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'nın toplam enerji üretiminin 43 % ü endüstriyel işletmeler , 26 % sı yerleşik işletmeler ve haneler , 25 % i hizmet sektörü tarafından tüketilmektedir . Toplam enerji üretimi 576 Terawatt saat , Toplam Tüketimi ise 503 Terawatt saattir . Artık Rusya'dan ucuza doğalgaz alım dönemi kapanmıştır . Nükleer santraller ise pahalıdır . Yapacağı en iyi reform , fazla elektrik sarf eden endüstriyel sektörü'nü Türkiye'ye kaydırmaktır . Türkiye hem üretir , hem tüketir hem de kazandırır . Üretim ve Lojistik maliyetleri minimize olur , sektörel kârları artar .
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Rus gazı Almanya'ya gidip , çevrim santrallerinden elektrik üretip , endüstriyel işletmelerde 100 binler ce Megawatt tüketeceklerine , endüstriyel sarfiyat yapmayıp , Fabrikalarını , Türkiye'ye taşısın . İs olmaz , duman olmaz , Almanya'da üretilen elektriği , Alman halkının konforu için tüketirler . Türkiye de endüstriyel üretim devine dönüşür , Çin ile rekabet eder . Alman sektör devleri de sürümden kazanır .
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman Sanayi Kuruluşları , Otomotiv Fabrikaları hepsini Türkiye'ye konuşlandırsın . Almanya boş yere fazla fazla elektrik tüketmesin , Alman halkı elektrikli sobalar ile ısınır .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...