Putin, Batılı silahların incelenmesi talimatı verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus ordusuna karşı kullanmak üzere Batı’nın Ukrayna’ya gönderdiği silahların incelenerek hızlı ve verimli bir şekilde Rus silahlarının geliştirilmesi yönünde talimat verdi.

Putin, Batılı silahların incelenmesi talimatı verdi
Putin, Batılı silahların incelenmesi talimatı verdi
GİRİŞ 20.09.2022 19:43 GÜNCELLEME 21.09.2022 14:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Putin, Rus savunma sanayisi yöneticileri ile Kremlin Sarayı’nda yaptığı görüşmede, ülkenin içinde bulunduğu durum, zorluk ve tehditler göz önüne alındığında savunma sanayi işletmelerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Ukrayna’daki Rus birliklerinin silah, teçhizat ve mühimmat tedarikini ele alacaklarını aktaran Putin, Ukrayna’da “özel askeri operasyonda” Rus silahlarının yüksek verim gösterdiğini dile getirdi.

Putin, “Kiev'deki mevcut rejimi desteklemek için neredeyse tüm NATO cephaneliği stokları gönderiliyor. Bu, bize karşı kullanılan ve orada olan cephanelikleri incelememiz gerektiği, yeteneklerimizi niteliksel olarak artırmamız ve kazanılan deneyime dayanarak ekipmanımızı, gerektiğinde silahlarımızı geliştirmemiz gerektiği anlamına gelir. Bu süreç normaldir ve elbette kullanılmalıdır. Bu mümkün olduğunca hızlı ve verimli bir şekilde yapılmalıdır.” diye konuştu.

KAYNAK: AA
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 8
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    rusya çaresiz gibi .batılı silah dedikleri en az on km menzilli karadan karaya hafif zirhli taşıyıcı füzeler..anlaşilan rusya havada üstün ama karada zayif..yani ıçeride başarısız. topla tankla bu iş olamz.top ve tank donemi bitiyor hantal ve etkisiz . karadan karaya lazerli her şeye monte edilebilen hatta bir askere on tane verilip atılan hafif etkiki füzeler ....bizde yoksa hemen buradan ders çıkaralım. yoksa karada başarısız olan rusyaya döneriz.
    Cevapla
  • İki yüzlülük 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli muhaliflere silah göndermiyorlardı.Ukrayna için natonun depolarını boşaltmışlar.
    Cevapla
  • Hidayet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Malazgirt taktiğine benziyor gidişat.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    buradan şu ortaya çıkıyor rusya iyi durumda değil ve her zamanki gibi bütün umutları general kış.... eğer bu kış istediğini elde edemezse rusya çatırdamaya başlar...
    Cevapla
  • sait dbakır 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bu savaş avrupanin abd nin yavudilerin sonunu getirir allah sizi kahr etsin abd ab ingiliz küpekleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler