Laçın'da Ermenilerin gömdüğü 100 mayın daha etkisiz hale getirildi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Laçın'da yürütülen mayın temizleme faaliyetleri sonucunda Ermenistan'da üretilen 100 adet mayın daha keşfedildiğini ve bu mayınların etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Laçın'da Ermenilerin gömdüğü 100 mayın daha etkisiz hale getirildi
Laçın'da Ermenilerin gömdüğü 100 mayın daha etkisiz hale getirildi
GİRİŞ 20.09.2022 21:26 GÜNCELLEME 20.09.2022 21:26

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Laçın topraklarında Ermeni provokasyonu sırasında gömülen sonraki mayınlar etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada şu bilgiler yer aldı:

"19 Eylül'de Laçın bölgesinde yürütülen mayın temizleme faaliyetleri sonucunda, Büyük Işıklı Dağı'nın kuzeydoğu kesimindeki vadide, 2021 yılında Ermenistan'da üretilen 100 adet Э-001 М tipi anti personel mayın daha keşfedildi. Azerbaycan ordusuna ait mühendislik tahkimat birimlerinin keşfettiği mayınlar, güvenlik kurallarına uygun olarak alandan çıkarıldı."

Bölgede çalışmalar devam ediyor.

 

KAYNAK: AZERBAYCAN SAVUNMA BAKANLIĞII
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler