Putin'den sürpriz görevden alma!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakov'u görevden aldı. Bulgakov yerine, Konaşenkov ile birlikte en çok ekranlarda görünen Mihail Mizintsev göreve getirildi.

Putin'den sürpriz görevden alma!
Putin'den sürpriz görevden alma!
GİRİŞ 25.09.2022 06:44 GÜNCELLEME 25.09.2022 07:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı Ukrayna savaşının ardından operasyonlara dair bilgi vermek için ekranlara en çok çıkan iki isimden biri olan Mihail Mizintsev Rusya Savunma Bakan Yardımcısı görevine getirildi. 

Putin'in talimatıyla görevden alınan Bulgakov'un ise başka bir görevde yer alması bekleniyor.

BAŞKA BİR BİRİMDE GÖREV ALACAK

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, lojistikten sorumlu Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Dmitriy Bulgakov'u görevden aldı.

Dmitriy Bulgakov

Bulgakov'un başka birimlerde görev alacağı aktarılırken, yerine Ulusal Savunma Yönetim Merkezi Başkanı Albay General Mihail Mizintsev'in atandığı duyuruldu.

Mihail Mizintsev

Mihail Mizintsev, Rusya'nın Ukrayna'daki askeri operasyonları sırasında Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov ile birlikte en çok ekranlarda görünen ve askeri faaliyetler hakkında bilgiler aktaran isim olarak dikkat çekmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • harun fettah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar kaybedersa Amerika dünyayı at koşturmaca demektir bunun sonucu Amerika Karadenize oturup Türkiyeye her an bir tokat atacak dır bunu Türk milleti unutmasın dünyası sömürerek ler ve Türkiyeden toprak talepleri olacak büyük İsrail devleti için Türkiyeyi bölecek batı dünyası istanbulda ortaoks devletinin yani kostantin devletinin temellerini atıyor şu anda bile ama bunu Türk milleti halen daha anlamış değiller Amerika yunanistana boşuna yığınak yapmıyor
    Cevapla
  • Mahmud 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Suriye ve Libya-Çeçenistan-Afganistan da halk müslüman olduğu için sürekli havadan bombalıyordu.Kendi dinlerinden olanlara ayrıcalık yapıyorlar.Herhangi bir müslüman toplum olsun yine taş taş üztünde bırakmazlar.Lütfen kanmayalım....
    Cevapla
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en geniş topraklarına sahip bir ülke iken sudan bahanelerle komşuna saldırdın, Şimdi bilinmez bir yola girdin. Rusya bölünse iyi olur, fazla güç adamı böyle delirtiyor.
    Cevapla
  • Hızır ilyas HASTA 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin Ukraynayi tamamen topraklarına katacakti,, ABD ve AB,nin silah ve para yardımları savaşın seyrini değiştirdi. Seferberlik ilan eden Putinin yanlış yaptığı anlaşıldı
    Cevapla
  • Nuh 1 yıl önce Şikayet Et
    ''Albay General Mihail Mizintsev'in'' cümle bu hem albay hem general. Çözemedim.
    Cevapla
  • sscb aksakal 1 yıl önce Şikayet Et
    tümgeneral rusçası general mayor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz