Kuzey Kore füze fırlattı: Japonya'da sığınaklara girme uyarısı!

Japonya, Kuzey Kore'nin bir füze fırlattığını açıklayarak, vatandaşlarına sığınaklara gitme uyarısı yaptı.

GİRİŞ 04.10.2022 02:12 GÜNCELLEME 04.10.2022 09:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Japonya, Kuzey Kore'nin kendilerini hedef alan bir füze fırlattığını açıklayarak, vatandaşlarına sığınaklara gitme uyarısı yaptı. Japon medyasına göre, füze Hokkaido bölgesine doğru ilerliyor. Tüm dünya son dönemde Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın yarattığı korku ikliminde yaşarken, bugün dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Japonya, Kuzey Kore'nin kendilerini hedef alan bir füze fırlattığını açıklayarak, vatandaşlarına sığınaklara gitme uyarısı yaptı. Japon medyasına göre, füze Hokkaido bölgesine doğru ilerliyor. Hükümet, ülkedeki herkesin derhal sığınaklara gitmeleri konusunda acil başlığıyla uyarı yayınladı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 19
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Roket Adam bir gün üstüne kendini de bağlatıp fırlatırlarsa şaşmayın Halkı açlık sefalet yokluk içinde Herhalde korkudan göz dağı veriyor etrafına ki kimse saldırmayı göze almasın diyor bence kominist dikdatör zorba zalim ve acımasız kendini Tanrı gibi görüyor kral devlet başkanı ve geri zekalı bir gün mutlaka kozey kore dağılacak bu zevat ve tüm akrabaları ipe dizilip öldürülecek ve o gün kozey kore Bayram Edecek çünkü zalimlik 100 yıl sürmez
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede sürüyor ama 100 yıldır safsatalar onalrca kişişnin ahı duruyor ama roma imparatorlugu nekadar sürdü geçin bu safsataları herşeyin zamanı var bunuda bilemezsin
    Cevapla
  • Kamikaze* 1 yıl önce Şikayet Et
    Ton ton Kim hedefi mi şaşırmış ?Japonları mı gıçıkmıs bu adam ilginç
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    insan olan insan kendini bildimi o yeterli bence insan olan insan Yaradan Allha yalan söylemez
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Uçuyor mu hala füze? Yanıyor mu yeşil köşkün de lambası?
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    ee bu kanıtlı hemde Kuran Kerimde faiz haramdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?